BePureHome bijzettafel

Ben je op zoek naar een bijzettafel voor in je zithoek, zoek dan niet langer en neem een kijkje bij Sohome. Je vindt hier alle bijzettafels van het prachtige merk BePureHome. Dit merk typeert zich door pure woonitems met een stoere touch.

Hieronder vind je alle BePureHome bijzettafels, zodat je jouw keuze eenvoudig kan maken.

Meest bekeken

30 artikel(en)

Je hebt alle 30 artikelen gezien
Meest bekeken

30 artikel(en)

Je hebt alle 30 artikelen gezien
?>

Verschillende plekken

Een bijzettafel plaats je ergens bij, bijvoorbeeld naast je bank, een fauteuil of je bed. Deze tafel is, zoals je leest, op veel plekken neer te zetten. Dit maakt het een erg divers meubel waar je er ook meerdere van kunt plaatsen in je huis. Naast je bed is het een nachtkastje waar je je boek kunt wegleggen als je gaat slapen en waar je een tafellamp op zet om als leeslampje te gebruiken. Eén ding is zeker: als je voor een bijzettafel van BePureHome kiest, is je huis een prachtig woonitem rijker.

Pure bijzettafels

BePureHome is een Nederlands merk dat staat voor basic woonitems met een pure, stoere look. Dat zie je terug in de collectie bijzettafels. Qua materialen zie je vooral veel metaal, vaak goudkleurig. Metaal is stoer, terwijl de goudkleur het geheel weer wat chiquer doet ogen. Zo passen de meeste tafeltjes in alle interieurs thuis.

Ga je voor een ronde bijzettafel of juist voor rechthoekig of vierkant. Alle vormen vind je bij BePureHome. Ook zijn er verschillende formaten te vinden in het assortiment bij Sohome. Groot, klein, sets van twee en zogenoemde laptoptafels. Dit tafeltje heeft een uitstekend blad dat over je bank heen valt. Zo kun je er je laptop opzetten en makkelijk even werken op je bankstel. Ook is het makkelijk om er een bord op te zetten en af toe lekker op de bank te eten.

Er is zoveel te kiezen in de ruime collectie bij Sohome. Niet alleen vind je hier bijzettafels, ook salontafels, eettafels en sidetables maken deel uit van het assortiment.