Table TalkCreëer met de juiste meubels een gezellige plek voor de beste gesprekken

Table talk is het moment waarop je met vrienden en familie aan tafel schuift of lekker op de bank ploft. Sohome wil er alles aan doen om dit moment nog gezelliger te maken. Het draait om goed gezelschap, goede gesprekken en ontspanning. Dus, schuif aan of plof neer en laat je inspireren door de Table Talk collectie voor onvergetelijke momenten.

Gezelligheid in huis

Loungebank Gala
Salontafel Cali
Tv-meubel Finca

Tijdens de wintermaanden hebben we vaak familie en vrienden over de vloer. Dat betekent dat alles uit de kast wordt gehaald (letterlijk en figuurlijk) om het huis gezellig te maken. Niet alleen met kussentjes, kaarsen en dekentjes, maar ook met een nieuwe opstelling. Op deze manier zorg je voor een verfrissende look in je interieur. Maak je zithoek compleet door je salontafel te matchen met je TV-meubel en vervang je hanglamp voor een nieuw exemplaar dat de ruimte doet oplichten. Met al deze aanpassingen ben je klaar voor een knus avondje op de bank.

(H)eerlijk aan tafel

De beste gesprekken vinden plaats in een warm aangeklede ruimte. Samen met goed gezelschap kun je urenlang aan een grote ronde of ovale eettafel genieten van gesprekken en van elkaar.

Ga jij voor een houten eettafel en een warme sfeer of kies je voor een eettafel met een marmeren blad en een luxe uitstraling? Wij bieden jou de stijl die bij jou en je interieur past. Waarbij de eettafel het middelpunt is.

Eetkamerstoel Tess
Hoekbank Denise
Salontafel Seam

Cozy combinaties

In je huis wil je uitrusten en genieten van je interieur. Dit doe je bijvoorbeeld door dezelfde materialen of stof te gebruiken. Dit geeft visuele rust. Een combinatie van een bankstel en eetkamerstoelen van bouclé zorgt bijvoorbeeld voor harmonie en rust. Deze match brengt de woonkamer en de eetkamer bij elkaar en creëert een gevoel van eenheid en samenhang. Bijpassende bijzettafels en eettafels voegen functionaliteit toe aan de ruimte. Het nodigt uit voor ontspanning, terwijl het een stijlvolle ruimte is waarin je je gezelschap kunt ontvangen.

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De gezelligste items rond de tafel