SMAQQ

Met de collectie van het merk SMAQQ breng je jouw interieur naar een hoger niveau. Met de meubels uit dit assortiment maak je optimaal gebruik van de ruimte en voel je de warmte en gezelligheid direct. Met een item van SMAQQ maak je gegarandeerd een statement. Shop de hele collectie hier.

Er zijn geen producten gevonden.

Magische atmosfeer

Het merk SMAQQ is voor diegene die durft. Met de producten uit deze collectie maak je echt een statement en creëer je een magische atmosfeer. Geen gewoon en basic interieur, maar een unieke plek die warmte uitstraalt. Kies je iets uit deze collectie dan weet je zeker dat je een eye-catcher in huis haalt. SMAQQ heeft diverse categorieën in het assortiment. Van super zachte velvet zitmeubels tot opvallende en kleurrijke tafels.

Kleurrijk

Bij SMAQQ zijn ze niet bang voor een beetje kleur. Ben jij ook wel fan van een opvallend kleurtje? Dan kan een van de salontafels jouw hart wellicht veroveren. Maak je keuze uit een van de salontafels met een mooi felgekleurd onderstel. Als je echt gek van kleur bent dan heb je nog genoeg opvallende items in de collectie zitten om mee te combineren. Vind je een statement leuk maar mag de rest wel wat rustiger? Dan zitten er ook een aantal basic kasten tussen met een retro vibe. Bekijk hier alle kasten van SMAQQ.

Je zit ook goed bij SMAQQ als je wel van wat glamour en luxe houdt. Kies dan een van de kasten of eettafels met een gouden look. Met een van de gouden items uit de collectie laat je zien dat je durft! De strakke lijnen van de meubels zorgen ervoor dat het er toch stoer en modern uitziet, maar dan in een stijlvol jasje gestoken.

SMAQQ shop je bij Sohome

De stijlvolle collectie van SMAQQ vol gave items shop je bij Sohome. Zitmeubels, kasten en tafels kun je onder andere vinden bij onze online woonwinkel. Bekijk de hele collectie en pik jouw favoriete eye-catchers eruit. Wist jij al dat we vanaf €50 gratis leveren in Nederland en België? Ook heb je altijd 30 dagen bedenktijd zodat je het door jouw gekozen meubel in je eigen huis kunt bekijken.