Filters
Sorteren
Slaapbanken, Slaapstoelen & Vouwbedden Filters instellen
Prijs
  1. 329
    tot
    2000

Slaapbanken, Slaapstoelen & Vouwbedden

Denk je aan een slaapbank, dan denk je aan een plek waar logees kunnen slapen. Maar in de Sohome collectie vind je slaapbanken met stijl! Deze slaapbanken kunnen dus ook goed als bankstel dienen en zijn helemaal handig als je niet zoveel ruimte hebt in huis.

Een vouwbed kan dienen als een logeerbed, een fauteuil, als daybed of een poef: multifunctioneel dus!

Meest bekeken

24 artikel(en)

Je hebt alle 24 artikelen gezien
Meest bekeken

24 artikel(en)

Je hebt alle 24 artikelen gezien

Bankhangen en heerlijk slapen

Heb je niet zoveel ruimte in huis maar wil je wel graag een of meerdere banken kwijt, kies dan voor een van de slaapbanken uit de collectie bij Sohome. Zo kun je avonden bankhangen, maar ook heerlijk slapen op hetzelfde meubel.

Uitgebreide collectie

De uitgebreide collectie biedt voor elke woonstijl en interieursmaak wel een exemplaar. Ga je voor een strakke slaapbank van Bendt of juist een wat landelijkere bank van Kave Home? Ook de vouwbedden zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Op een vouwbed kun je bijvoorbeeld ook overdag relaxen in je woonkamer.

Goed te combineren

De slaapbanken van Sohome zijn van een hoog kwaliteitsniveau en zijn makkelijk te combineren met andere meubels. Ook kunnen de banken goed met elkaar worden gecombineerd. Kies voor twee slaapbanken in dezelfde stijl of juist in twee verschillende stijlen voor meer contrast. Combineer een landelijke bank eens met een industriële salontafel en een moderne slaapbank met een klassieke bijzettafel. Daarnaast zijn de banken en vouwbedden uitgevoerd in natuurlijke kleurtinten die je interieur verfraaien.