Slaap zacht!

De dagen worden donkerder en kouder buiten. Dan wil je niks liever dan heerlijk warm onder de dekens liggen! Bij Sohome hebben wij een ruim aanbod aan stijlvolle items om van jouw slaapkamer een warme plek te maken waar je tot rust kunt komen. Make it your own!

Jouw slaapkamer in de spotlights

Dat het weer vroeger donker wordt betekent dat de lampjes weer aan kunnen. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer! Maar voor wat voor lamp moet je gaan? Het voordeel van een hanglamp is dat deze lamp een groot deel van de kamer kan verlichten en je verliest geen ruimte doordat de lamp aan het plafond hangt. Ook tafellampen zijn populair voor de slaapkamer. Deze lampen zijn niet alleen mooi voor op het nachtkastje, maar ook praktisch. Je komt er gemakkelijk bij, het verlicht niet direct heel de kamer en geeft daardoor sfeervol licht. En je hoeft niet je bed uit om de lamp nog uit te doen, dat is handig! Ook wandlampen worden steeds populairder. Leuk aan beide kanten naast het bed.

Monique
Cutt

Groot en klein

Wat niet mag ontbreken in een trendy slaapkamer is een nachtkastje. Een nachtkastje hoeft niet alleen functioneel te zijn om iets in op te bergen, maar je kunt het ook als basis gebruiken voor een kaars, boek of vaas. En uiteraard voor een mooie tafellamp. Heb je meer op te bergen? Je kleding en accessoires verdienen een mooie en stijlvolle opbergplek. Een kledingkast is handig om spullen in op te bergen, maar het kan ook nog eens een boost geven aan jouw interieur! Bij Sohome vind je een mooie collectie aan kledingkasten en dressoirs in verschillende maten, stijlen en kleuren. Style het geheel af met mooie accessoires en een vloerkleed voor de slaapkamer van je dromen.

Van klein naar groot

In de slaapkamer kom je veel rechte lijnen tegen en dit voelt vaak als een veilige keus. Denk hierbij aan een kast of bed. Doorbreek de rechte lijnen binnen jouw interieur en creëer een speelse, maar natuurlijke look met een ronde en organische spiegel. Naast dat een spiegel mooi is binnen jouw interieur, maakt het je huis ook lichter en groter. Dit komt doordat spiegels het licht van buiten reflecteren en dat maakt de ruimte waar de spiegel hangt lichter. Heb je een smalle slaapkamer en wil je die langer of groter laten lijken? Hang een lange spiegel over de lengte, zo lijkt je ruimte meteen groter.

Mushroom
Anera
Christa

Wist je dat?

We bij Sohome rekening houden met slaapkamers van groot tot klein. Bij Sohome hebben we meubels voor de slaapkamer in diverse vormen en maten. Niet genoeg ruimte meer op de vloer? Geen zorgen. Een nachtkastje kan ook aan de wand gehangen worden. Heb je juist wel een grote slaapkamer? Dan kun je uitpakken met meubels, ga voor een fauteuil in de kamer en een goede opbergkast voor al je spullen.

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste items voor een stijlvolle slaapkamer