Filters
Sorteren
Visgraat Filters instellen
Kleur
  1. HoutHout24
  2. ZwartZwart22
  3. BruinBruin9
Prijs
  1. 81
    tot
    3000

Visgraat

Visgraat is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. De visgraatvloer is een echte eye-catcher voor het interieur, maar wist je dat visgraat niet alleen in de vloer hoeft terug te komen? De visgraat meubels doen steeds meer hun intrede in interieurland. Plaats een van de stijlvolle meubels uit de Hawaii serie of een andere blikvanger met visgraatlook in jouw huis.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien
?>

Visgraat in huis

Meubels met een visgraat-motief zijn helemaal hot momenteel. Het visgraat-motief is sowieso niet meer weg te denken uit het interieur anno 2021. Of je nou kiest voor een visgraatvloer, tegeltjes in de keuken of badkamer in visgraat of voor een meubel met dit motief, het is allemaal even stijlvol.

Hout

Meubels met visgraat-motief zijn vaak van hout gemaakt wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Visgraat gecombineerd met zwart staal zie je ook veel in onze collectie. Van opbergkasten tot eettafels , je ziet het visgraat-motief in een hoop prachtige woonitems terug. Ga je voor één eye-catcher of kies je voor een serie? In de Hawaii serie vind je veel verschillende items waarmee jouw interieur in een keer een stijlvolle upgrade geeft.

Blikvanger

Vind je jouw interieur momenteel een beetje saai en mag het wel wat spannender? Visgraat-motief is dan de perfecte oplossing! Een visgraat-motief is niet alleen heel stijlvol, maar het geeft jouw interieur ook direct een speels effect. Plaats een mooi dressoir midden in jouw woning als blikvanger of geef de eethoek een make-over met een visgraat eettafel. Met een meubel in visgraat-motief kies je gegarandeerd voor een stijlvol item. Neem snel een kijkje in de collectie en kies jouw favoriet!