Filters
Sorteren
Teddy & Bouclé meubels Filters instellen

Teddy & Bouclé meubels

Ga voor een fauteuil, bankstel of voor eetkamerstoelen in een knuffelbare stof zoals Bouclé of Teddy. Het is een populaire trend die je veel terug zult zien in verschillende collecties. Bouclé is een stevige en warme meubelstof en de Teddy stof wil je maar blijven aaien. Reken er maar op dat je niet meer uit je fauteuil wilt opstaan! Op deze pagina shop je de mooiste interieuritems met knuffelbare stoffen.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 68

Je hebt 36 van de 68 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 68

Je hebt 36 van de 68 artikelen gezien

Heerlijk zitten

Naast dat een zitmeubel er uiteraard leuk uit moet zien is het ook ontzettend belangrijk dat je er heerlijk op kunt zitten. Tegenwoordig kan een comfortabel zitmeubel er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Niet alleen de vorm van het meubel is hierin belangrijk, ook het materiaal van het item speelt hierin een belangrijke rol. Ga je voor een leren zitmeubel, vind je een rattan zitting prettig of kies je toch liever voor een warme aaibare stof? Er is genoeg keuze in ons assortiment.

Knuffelbare stoffen

Knuffelbare stoffen zijn helemaal hot. Het is een trend die je steeds vaker terugziet in verschillende collecties. Vooral meubels met een Bouclé of Teddy stof. Bouclé is een grove, maar zachte stof die elk interieur een upgrade geeft. De stof is niet alleen meer populair in de mode maar heeft nu ook haar weg naar interieurland gevonden. Wij zijn er blij mee! Ook Teddy items blijven steeds populairder worden, dat kan ook niet anders met zo’n zachte en warme stof. Ga voor een relaxfauteuil in je interieur met een Bouclé of Teddy stof, plaats er een stijlvolle bijzettafel bij voor een drankje en je kunt heerlijk tot rust komen.

Trendy interieuritems

Niet alleen in de zithoek kun je deze stoffen tegenkomen, ook in de eethoek doet Bouclé of Teddy het goed. Combineer eetkamerstoelen van Bouclé of Teddy met een marmeren eettafel en je hebt direct een super hippe eethoek gecreëerd. De stoffen zijn uiteraard ook mooi te combineren met een houten eettafel. Shop snel jouw favoriete Teddy of Bouclé meubel bij Sohome.