Filters
Sorteren
Licht hout Filters instellen
Kleur
 1. HoutHout10
 2. ZwartZwart5
 3. WitWit3
 4. GroenGroen2
 5. Naturel2
 6. BruinBruin1
Prijs
 1. 22
  tot
  1100

Licht hout

Lichte houtsoorten zijn een van de belangrijkste interieurtrends van 2021. Licht hout past heel goed bij een Scandinavische woonstijl, maar daarnaast is deze trend ook heel goed te combineren met een industriële sfeer. Het komt niet alleen terug in meubels, maar ook op de vloer, de muur of op het plafond.

Meest bekeken

19 artikel(en)

Je hebt alle 19 artikelen gezien
Meest bekeken

19 artikel(en)

Je hebt alle 19 artikelen gezien

Licht hout

Natuurlijke kleuren en materialen zijn al langer een interieurtrend, maar licht hout mag ook in 2021 zeker niet ontbreken. Houten eettafels, houten accessoires, houten vloeren of zelfs houten wandpanelen, zullen zorgen voor een aangename warme sfeer aan je interieur. Het materiaal is gemakkelijk toe te passen en zal daarom ook bij elke woonstijl prachtig tot haar recht komen.

Combineren van houttinten

Er zijn talloze kleuren hout, door de basistint in dezelfde toon te houden zal het gemakkelijker zijn om eenheid te creëren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de houtnerf om ervoor te zorgen dat het een samenhangend geheel wordt. Al met al straalt hout veel warmte uit, dus het zal zeker een behaaglijk gevoel geven aan jouw interieur.

Natuurproduct

Hout is een natuurproduct en is daarmee ook een erg duurzaam materiaal. Duurzame items komen dit jaar ook steeds meer terug. Combineer houten materialen met rotan, bamboe of marmer om nog milieubewuster bezig te zijn. Ook zachte materialen als kurk en wol zijn twee natuurproducten die gemakkelijk te combineren zijn met licht hout.