Filters
Sorteren
Japandi Filters instellen

Japandi

Het samenvoegen van twee verschillende kanten van de wereld: Japan en Scandinavië. Een hybride van oost en west, een fijne interieurstijl die steeds populairder wordt. Deze woonstijl kenmerkt zich door de eenvoud van producten, gemaakt van natuurlijke materialen. Op deze pagina shop je de fijne combinatie van producten tussen deze twee stijlen.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 46

Je hebt 36 van de 46 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 46

Je hebt 36 van de 46 artikelen gezien

Japandi woonstijl

De Japandi woonstijl is sterk gefocust op eenvoud en het creëren van een fijne warme omgeving met een minimalistische inhoud. Strakke lijnen en natuurlijke materialen staan centraal. Ook organische vormen worden vaak toegepast om het net wat speelser te maken. Een neutraal kleurenpalet met zachte kleuren mag ook zeker niet ontbreken bij deze perfecte mix van interieurstijlen.

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen is van groot belang als je een Japandi woonstijl wil creëren. Hout is een van de belangrijkste materialen, vooral licht eiken mag zeker niet ontbreken. Hout kun je goed terug laten komen in de eettafel. Natuurlijke stoffen zoals katoen en wol, hebben ook een grote invloed om een warme en gezellige kamer te creëren. Vorm eenheid met de omgeving en voeg elegante planten toe, voor nog meer sfeer.

Functioneel

De Scandinavische en Japanse woonstijl kan op verschillende manieren gemixt en gematcht worden. Een opgeruimde ruimte is erg belangrijk bij deze trendy woonstijl. Voeg daarom niet te veel meubels of accessoires toe, want less is more. Of ga voor een stijlvolle opbergkast. Vind een perfecte balans tussen een minimale opgeruimde ruimte en een warme gastvrije ruimte. De schoonheid vindt zich in de bruikbaarheid van producten.