SenS-Line tuinmeubelen

Geniet je graag urenlang in je tuin of op het balkon? Kies dan voor de tuinmeubelen van SenS-Line. Dit merk biedt een ruim assortiment aan met items die stuk voor stuk een goed zitcomfort hebben.

De meubels zijn gemaakt van diverse materialen, zoals hout, aluminium, graniet en wicker. Zo kies je zelf welke uitstraling je buitenruimte heeft en creëer je van jouw tuin of balkon je eigen plek.

Er zijn geen producten gevonden.

SenS-Line

Geniet je graag urenlang in de tuin of op het balkon? Kies dan voor de tuinmeubelen van SenS-Line. Je bent verzekerd van een goed zitcomfort en trendy producten. Het modieuze merk biedt een ruime en uitdagende collectie aan tuinmeubilair, voor ieder wat wils.

Materiaalkeuze

De verschillende materialen uit de collectie van SenS-Line zorgen ervoor dat de items in elke tuin en op elk balkon helemaal tot hun recht komen. Ga je voor hout, voor een natuurlijke uitstraling of juist voor aluminium voor een stoere look? Ook de combinatie van deze twee materialen is een erg goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een tuintafel met stalen frame en houten blad. Ook biedt Sohome allerlei formaten tafels, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit, of je nu een grote tuin hebt of een wat kleiner balkon.

Tot rust komen

SenS-Line is een aanbieder van verschillende soorten tuinmeubelen. Al meer dan twintig jaar zijn zij actief op de Nederlandse markt. Ze bieden een zeer breed en groot aanbod aan van tuinmeubelen in onder andere wicker, textiel, hardhout, grenen en graniet. Hierdoor voorzien zij in de behoeften van een brede klantengroep door een zeer goed assortiment aan te bedienen.

Een assortiment in tuinmeubelen met tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken, hangstoelen, tuin loungestoelen, ligbedden en loungesets. Voor iedere smaak biedt SenS-Line tuinmeubelen een bijpassende set aan. Met de keuze uit een breed palet aan kleuren, waarbij de neutrale kleuren grijs, zwart en bruin de boventoon wat betreft keuze voeren.

Maak ook gebruik van de vele voordelen

Bestellen bij Sohome gebeurt met een bedenktermijn van dertig dagen. Boven de 50 euro aan bestelwaarde wordt trouwens gratis bezorgd indien je woonachtig bent in Nederland of België.

SenS-Line tuinmeubels is altijd op zoek naar de beste prijs kwaliteitsverhouding en een uitdagende collectie.