Samenwerkingen & Pers

Joint Promotions

Succes behaal je niet alleen, succes behaal je met elkaar. Bij Sohome zien we de waarde van het delen van kennis en ervaringen. Wij werken daarom regelmatig samen met andere interessante merken en influencers.

Heb jij een mooi bedrijf, een sterk merk, ben je actief als blogger of als influencer en denk je dat we een topteam kunnen vormen? Stuur dan een e-mail naar marketing@sohome.nl en deel je ideeën met ons. Laat ons weten waarom jouw doelgroep een match zou zijn met Sohome. Wie weet zetten we dan binnenkort een succesvolle (en langdurige) samenwerking op.

Affiliate marketing

Een andere manier van samenwerken is via het affiliate programma. Als affiliate partner kun je ons unieke assortiment promoten op je eigen website. Zo breng je Sohome onder de aandacht bij jouw publiek door promotiemateriaal zoals tekstlinks, banners en productfeeds te plaatsen op je website. Wanneer de bezoeker die jij hebt doorgestuurd naar sohome.nl een bestelling plaatst, ontvang jij vergoeding. De commissie kan wel oplopen tot 10%.

Denk je dat onze acties, merken en producten passen bij jouw doelgroep?
Meld je dan gratis aan via Tradetracker.

Voordelen als partner

Up-to-date campagnemateriaal

Een uitgebreide productfeed

Een aantrekkelijke commissie

Snelle keuringstermijn en uitbetaling

Persoonlijke ondersteuning

Pers & PR

De Sohome collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe merken en producten. Zo is er altijd iets vernieuwends voor het interieur te vinden volgens de laatste trends.

Neem voor het laatste nieuws, persberichten en beeldmateriaal contact op met onze Marketingafdeling via:

Tel.: 085 - 022 11 50
Mail: marketing@sohome.nl

Wij doen altijd ons best om het opgevraagde materiaal zo snel mogelijk aan te leveren.