Filters
Sorteren
Rivièra Maison Filters instellen

Rivièra Maison

Een ‘feel good’ associatie en een sterke beleving; daar staat het interieurmerk Rivièra Maison voor. De gehele collectie straalt sfeer uit en zorgt ervoor dat je volop kunt genieten en helemaal jezelf kunt zijn.

Het grootste deel van het zelf ontworpen assortiment wordt handgemaakt, waardoor elk item bijzonder is. Alles in de zo herkenbare stijl van Rivièra Maison. Shop de collectie van dit wereldse merk bij Sohome!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 471

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 471 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 471

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 471 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stijlvol en exclusief

De hele collectie wordt zelf ontworpen, waardoor je zeker weet dat je een exclusief item in huis haalt. In wereldsteden, maar ook in de landelijke Provence wordt inspiratie opgedaan voor de collecties. Dit is duidelijk terug te zien in het gebruik van natuurlijke materialen, zoals recycled iepenhout. Dit is een prachtig materiaal dat soms wel zo’n 100 jaar oud is. Daarnaast wordt het grootste deel van de items handgemaakt, waardoor elk artikel ‘Perfectly Imperfect’ is.

Ruim assortiment

Het ruime assortiment van Rivièra Maison zorgt ervoor dat je altijd wel iets kunt vinden naar jouw smaak. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kast of wil je juist een mooie fauteuil van het prachtige interieurmerk? Dan ben je bij Sohome aan het juiste adres. Zo vind je in de collectie veel verschillende kasten, zoals dressoirs, wijnkasten, opbergkasten en tv-meubels. Allemaal in de zo herkenbare stijl van Rivièra Maison. Geef het dressoir van het merk een mooie plaats in jouw woonkamer en maak er een prachtige eyecatcher van.

Uitgegroeid tot groots interieurmerk

Rivièra Maison begon in 1948 als bloemenwinkel ‘Rivièra Bloemsierkunst’. Het is nu uitgegroeid tot een groot interieurmerk met winkels in allerlei steden, waaronder ook in het buitenland. In 2018 vond het 70-jarig bestaan van het merk plaats. Ben je op zoek naar een Rivièra Maison bank, fauteuil, een Rivièra Maison dressoir of een tv-meubel? Deze en nog veel andere meubels bestel je online bij Sohome. Bij ons vind je het beste wat Rivièra Maison te bieden heeft. Je bent verzekerd van lage prijzen en gratis thuisbezorging vanaf €50,-.