Richmond Interiors

Het interieurmerk Richmond Interiors begon met 3 vestigingen in Nederland. Zo'n 45 jaar later is het merk wereldwijd bekend. Ondanks deze groei blijft het merk betrokken; de meubels worden zelf ontworpen en geproduceerd. Op deze manier is er meer aandacht voor details en dit is terug te zien in de collectie.

De collectie van Richmond Interiors heeft een moderne uitstraling met een chique accent. Maak van jouw huis een waar paleis met de meubels uit deze collectie.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 1108

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 1108 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 1108

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 1108 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Richmond Interiors

Richmond Interiors is een echt Nederlands interieurmerk, wat is uitgegroeid tot een internationaal merk. Zo is Richmond Interiors inmiddels in veel meer landen dan alleen Nederland verkrijgbaar. Daarnaast wordt er wereldwijd inspiratie opgedaan en dit weerspiegelt in een gevarieerde en veelzijdige collectie.

Richmond Interiors is altijd op zoek naar de nieuwste interieurtrends en combineert dit met hun stijl, zoals bijvoorbeeld een draaifauteuil met een velvet stoffering en gouden details. Naast stijlvolle meubels streeft dit Nederlandse interieurmerk ook naar comfort en duurzame kwaliteit. De meubels moeten uniek, modern en chique zijn. En dit allemaal voor een passende prijs.

De luxueuze touch is terug te zien aan de vele velvet meubels met gouden details. Naast het feit dat velvet zorgt voor een luxueuze uitstraling, is het zacht en een grote trend in het interieur. Zo zal jouw huis niet alleen chique, maar ook trendy zijn met de meubels van Richmond Interiors.

De meubels van Richmond Interiors zijn opvallend en zijn daarom echte pronkstukken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende groene of roze kleur. Of ga voor opvallend materiaal, zoals een fauteuil gemaakt van faux schapenvacht. Ook met de vele unieke schelpvormige meubels maak je een goede statement.