Filters
Sorteren
RENEW Filters instellen
Prijs
  1. 109
    tot
    1500

RENEW

Houd jij van robuuste en industriële meubels? Dan ben je bij het woonmerk RENEW aan het goede adres! Dit Nederlandse merk heeft items in de collectie in de zo herkenbare industriële stijl.

De vintage afwerking maakt van de producten echte eyecatchers die een opvallende plek in jouw woning verdienen. Het gebruik van hout en staal is kenmerkend voor de RENEW-collectie. Welk item voldoet helemaal aan jouw smaak?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 55

Je hebt 36 van de 55 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 55

Je hebt 36 van de 55 artikelen gezien

RENEW

Houd jij van robuuste en industriële meubels? Dan ben je bij het woonmerk RENEW aan het goede adres.

Vintage afwerking

De meubels hebben een vintage afwerking en verdienen een prachtige plek in je huis. De unieke items zijn veelal vervaardigd uit hout en staal. Je hebt dus echt een bijzonder meubelstuk in jouw huis staan als je kiest voor RENEW. Vintage is erg goed te combineren met andere stijlen. Zo staat het mooi bij wat modernere meubels, maar ook in een landelijke woonstijl springen vintage items er echt uit.

Bijzondere salontafels

Maak van je zithoek een stijlvolle ruimte door te kiezen voor een salontafel of een bijzettafel van RENEW. Bij Sohome vind je een ruime collectie. Kies bij een kleinere ruimte voor een smalle, hoge tafel. Deze neemt niet veel ruimte in beslag, maar je kunt er wel mooie accessoires op kwijt. Twee salontafels naast elkaar oogt chic en is handig, want je hebt zo veel meer ruimte.

RENEW: een unieke look

De kasten van het woonmerk hebben een unieke look. Voor elke ruimte vind je wel een geschikte kast bij Sohome. Kies je bijvoorbeeld voor een RENEW dressoir in de hal of voor een vitrinekast in je woonkamer? Het is goed om bij aanschaf van een kast te bedenken waar je deze voor wil gaan gebruiken. Is het puur voor het opbergen van spullen, kies dan voor een dichte of halfopen kast. Als je mooie accessoires wil laten zien kun je gaan voor een van de vintage RENEW vitrinekasten. Waar je ook voor kiest, bij Sohome.nl slaag je altijd.