Filters
Sorteren
PTMD Filters instellen
Prijs
  1. 714
    tot
    715

PTMD

Door unieke samenwerkingen met creatieve kunstenaars en vakkundige producten weet PTMD je keer op keer te verrassen met hun collectie. Het merk reist sinds 1992 de hele wereld over om producten met een bijzonder karakter te creëren.

De collectie van het Nederlandse merk bestaat uit items in verschillende stijlen, maar allemaal met die kenmerkende luxueuze touch. Voor welk item heb jij een plek in jouw huis?

Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien
Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien
?>

PTMD

PTMD reist sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. De collectie van dit Nederlandse merk heeft zich door de jaren heen flink uitgebreid en door unieke samenwerkingen met kunstenaars en vakkundige producenten is er altijd wel iets vernieuwends in de collectie te vinden.

Sober & Stoer

In de collectie van PTMD vind je alles om je huis mee in te richten, zoals de bijzondere handgemaakte eettafels. Deze eettafels zijn vervaardigd uit verschillende soorten hout, waaronder Iepenhout, Teakhout en Eikenhout. Natuurlijke materialen typeren de collectie van PTMD, maar ook als je iets stoerder zoekt ben je bij PTMD op het juiste adres. De metalen kasten van PTMD zijn een aanwinst voor ieder industrieel interieur.

Met de accessoires van PTMD haal je direct sfeer in huis. Kies je voor een antieke spiegel, een fraai wandpaneel of een opvallende wandklok? De producten van PTMD passen perfect in een landelijk, sober en industrieel interieur.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor PTMD zijn mooie producten niet alleen belangrijk. Het merk wil als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) een steentje bijdragen aan de missie om wereldwijd de werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.