OverSohome

SoHo, een wijk in Manhattan (New York) met vele gezichten en een heel eigen sfeer. Kenmerkende industriële gebouwen met gietijzeren trappen, geplaveide straten met keien en artistieke vibes. Wie door SoHo loopt wordt hoe dan ook geïnspireerd.

Wij van Sohome hebben dit ook als doel: een bron van inspiratie zijn. Speciaal voor degene die op zoek is naar een uniek, trendy én eigen interieur. Deze inspiratie uit zich in een breed en spannend assortiment aan meubels en woonaccessoires.

Het verhaal van Sohome begint in 2007, als drie jonge mannen het idee hebben om als een van de eersten in Nederland meubels online te gaan verkopen.

Inmiddels is Sohome uitgegroeid tot een inspirerende online woonwinkel waar jij jouw interieur eenvoudig samenstelt.

Ontdek je eigenwoonstijl

Wij willen je graag inspireren om je eigen droominterieur te vinden. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. We werken samen met eigentijdse Nederlandse en internationale merken met uiteenlopende stijlen. Voor ieder budget en iedere smaak is een passende match te vinden: van industrieel en modern tot landelijk en klassiek.

Ons uitgebreide assortiment laat zich perfect combineren. Of je nu de zit- of eethoek wil inrichten, of op zoek bent naar de juiste verlichting: bij Sohome vind je het allemaal.

Onze merken

10.000 reviews Thank you

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zijn dan ook trots op de duizenden positieve ervaringen van onze klanten.

Sohome scoort gemiddeld een 9.0!

Reviews

so stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylishso stylish
Kom langs! Centraal gelegen
Concept Store

Sohome is niet alleen online te vinden. Wist je dat wij een concept store hebben in het midden van Nederland? Kom eens langs in onze verrassende winkel in Barneveld en laat je inspireren door de stijlvol ingerichte ruimtes.

Concept Store

Sohome - Jouw online woonwinkel Sohome - Jouw online woonwinkel
Sohome Stars
Extra veel shopplezier

We staan altijd klaar om je te helpen, op welke manier dan ook: telefonisch, per email, WhatsApp of via onze social mediakanalen. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen en je een prettige shopervaring te geven. We willen je het graag zo makkelijk mogelijk maken:

  • Je kunt zelf bepalen of je vooraf, achteraf of in termijnen betaalt.
  • Snelle levering, want veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar.
  • Bestellingen van €50 bezorgen we gratis in Nederland en België.
  • Wij doen niet moeilijk over retouren: je hebt 30 dagen bedenktermijn.

Contact opnemen

Blijf
ontdekken

Sohome biedt niet alleen wooninspiratie in de webshop en de concept store; ook op social media kun jij volop inspiratie opdoen.

Volg onze Facebook- en Instagrampagina voor mooie sfeerbeelden, de nieuwste artikelen en aankomende collecties. Ook blijf je zo op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van interieur.

Op Pinterest vind je sfeervolle foto’s van onze meubels en woonaccessoires en daarnaast kun je de artikelen per woonstijl bekijken.