Niet vies van een beetje beige

Beige is een van de populaire kleuren van 2023. Het is niet alleen tijdloos, maar ook nog eens veelzijdig. Deze neutrale kleur is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Daarnaast kan beige zich aanpassen aan verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Veelzijdige kleur

Hoekbank Denise
Dressoir Indar
Wandlamp Amsterdam

Beige kan je in verschillende interieurstijlen toepassen. Het is bijvoorbeeld een uitstekende basis voor een minimalistich of Scandinavisch interieur. Ook kan je beige goed combineren met heldere kleuren zoals marineblauw, diepgroen of levendig geel om een eigentijds interieur te creëren. Gebruik grafische patronen en moderne kunstwerken om visuele interesse toe te voegen aan de ruimte. Maak het geheel af met planten en andere natuurlijke materialen. Een industrieel of klassiek interieur is ook zeker niet vies van een beetje beige.

Een vleugje beige

Naast dat beige een goede basiskeur is voor het interieur, kan je het ook goed als accentkleur gebruiken. Voeg een vleugje beige toe door middel van een accentmuur, accessoires, textiel of meubels. Door deze kleur minimaal toe te passen in de ruimte creëer je een frisse en lichte uitstraling. Experimenteer met verschillende tinten en combineer ze met andere kleuren om een evenwichtig en harmonieus interieur te realiseren.

All natural

Wil jij een interieur dat gericht is op rust? Creëer dan een all natural interieur door verschillende materialen en beige tinten met elkaar te combineren. Denk hierbij aan zandkleur, lichtbeige, taupe, warme grijstinten en aardetinten. Een leuke zandkleurige bank met een beige salontafel en accessoires van aarde tinten zorgen bijvoorbeeld voor een natural uitstraling. Houd je styling minimalistisch om de rust te bewaren in de ruimte. Door deze kleuren samen te voegen, heb jij binnen no-time een rustgevende ruimte.

Dyla
Summer

Say yes to beige

Of je nu op zoek bent naar klassieke elgenatie, een rustgevende sfeer of een neutrale achtergrond voor andere accenten, met beige zit je altijd goed. Door de vele verschillende tinten, en materialen die goed bij deze kleur passen, creëer jij een stijl die helemaal bij jou past. Daarnaast heeft beige de eigenschap om een ruimte groter te doen lijken. Het weerkaatst namelijk het natuurlijke licht en daardoor geeft het een gevoel van openheid. Genoeg redenen dus om ja te zeggen tegen een beige interieur!

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste items voor jouw beige interieur