Niet rechttoe rechtaan

We snappen dat rechthoekige vormen vaak voelen als een veilige keuze. Niet rechttoe rechtaan, maar organische vormen is een echte woontrend die je niet mag missen. Organische vormen zijn ronde en golvende vormen die zorgen voor een speelse, natuurlijke uitstraling binnen jouw interieur. Ben jij al fan?

Miller
Club

Hoe pas je deze trend toe?

Organische vormen kunnen op verschillende manieren toegepast worden binnen het interieur, in de vorm van meubels, verlichting, accessoires en behang. Een organische salontafel is bijvoorbeeld goed te combineren met een organische bank. Door de ronde en natuurlijke vormen die je combineert zorg je ervoor dat je ruimte groter oogt en een zachte uitstraling krijgt. Bovendien kunnen organische vormen ook verwerkt worden in de architectuur van een ruimte, zoals bogen en ronde plafonds.

Bank Denise

Organische vormen combineren met andere woonstijlen

In een modern interieur kun je organische vormen toepassen door bijvoorbeeld voor ronde spiegels, kronkelende tafelpoten of organische vormen in de verlichting te kiezen. Dit creëert een interessant contrast tussen de strakke lijnen van het moderne interieur en de ronde, natuurlijke elementen. Een landelijke stijl daarentegen zal profiteren van organische vormen door het toevoegen van ronde tafels en natuurlijke materialen als hout en rotan. Door de juiste combinatie te maken tussen organische vormen en andere stijlen, creëer je een uniek en comfortabel interieur met een natuurlijke uitstraling!

frederic
roundly
cinque

Kleine aanpassingen, groot verschil

Wil je meegaan met deze trend, maar dan zonder te veel grote aanpassingen? Voeg dan organische accessoires zoals een spiegel, vaas of vloerkleed toe aan je interieur. Deze items zijn net wat makkelijker te vervangen, maar zorgen wel voor een nieuwe look binnen jouw interieur.

Mix and Match

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste organische items voor in je interieur