Filters
Sorteren
Liviza Filters instellen
Prijs
  1. 59
    tot
    1000

Liviza

Bekijk hier de inspirerende collectie van het interieurmerk Liviza, waar wonen een betoverende reis wordt. Ontdek de collectie doordrenkt met vakmanschap en innovatie. Elk item uit het assortiment vertelt een verhaal en weerspiegelt een unieke stijl. Liviza brengt liefde, functionaliteit en verbeelding samen in harmonie, om van jouw huis een thuis vol rust en comfort te maken.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien

Verwelkomend design

Stel je een wereld voor waarin jouw huis meer is dan slechts een verzameling muren. Met het woonmerk Liviza is wonen een avontuur dat je zintuigen prikkelt en je verbeelding voedt. Door de items uit de collectie van Liviza word je omringd door verwelkomend design dat vakmanschap en innovatie omarmt. Elke hoek, elk meubelstuk, elk detail is doordrenkt van de passie waarmee Liviza werkt aan het creëren van een onvergetelijke eerste indruk. Van salontafels tot kasten en woonaccessoires tot vloerkleden.

Jouw leven, jouw stijl

De collectie van Liviza omarmt stijlvolle functionaliteit, waardoor je leefruimte naadloos aansluit op jouw unieke levensstijl. Of je nu houdt van strakke moderne lijnen, gezellige landelijke charme of eclectische gewaagde accenten, Liviza biedt een rijke verscheidenheid aan keuzes die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Materialen om te koesteren

Liviza gelooft in het creëren van niet alleen prachtige interieurs, maar ook in het koesteren van onze planeet. Daarom streeft het merk naar duurzaamheid in elk detail. De zorgvuldig geselecteerde materialen zijn van topkwaliteit en gaan generaties lang mee. Van massief hout tot milieuvriendelijke stoffering, neem een kijkje bij de eetkamerstoelen voor een duurzame eethoek. Met Liviza voel je je goed over jouw keuzes, zowel voor jouw huis als voor de wereld.

Samen thuis

Het stijlvolle woonmerk Liviza streeft ernaar om meer te zijn dan alleen een meubelmerk. Ze willen een reis met je delen, jouw huis begeleiden van leegte naar warmte, van ruimte naar comfort. Stap binnen in de wereld van Liviza en ontdek een assortiment dat verder gaat dan meubels; het is een uitnodiging om samen thuis te zijn.