Filters
Sorteren
Livingfurn Filters instellen

Livingfurn

Ben je op zoek naar de allerlaatste trends op woongebied? Neem dan eens een kijkje tussen de collectie van Livingfurn. Het merk is te herkennen aan de natuurlijke en stoere materialen, zoals hout en staal.

Livingfurn is gespecialiseerd in handgemaakte teakhouten items. Teak heeft een warme uitstraling en combineert goed met andere soorten hout en met verschillende kleuren. Breng karakter in jouw interieur en kies voor een meubel van Livingfurn!

Meest bekeken

Artikelen 145 tot 180 van 218

Je hebt 180 van de 218 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 145 tot 180 van 218

Je hebt 180 van de 218 artikelen gezien

Livingfurn: natuurlijk met een stoere touch

Houd je van meubels met een natuurlijke uitstraling maar toch een stoere touch? Dan ben je bij Livingfurn aan het juiste adres. Dit merk heeft passie voor hun producten en dat zie je. Livingfurn is gespecialiseerd in handgemaakte teakmeubels. Deze kostbare houtsoort is veelzijdig en erg duurzaam. Hierdoor weet je dat, als je een teakhouten meubel aanschaft, je er erg lang plezier van zult hebben.

Meubels met karakter

Teakhout heeft een warme uitstraling die in veel interieurstijlen tot zijn recht komt. Maar ook de andere houtsoorten die gebruikt worden in de collectie van Livingfurn, zoals mango- en acaciahout, hebben karakter. Houten meubels kun je goed met elkaar combineren, het liefst verschillende tinten hout. Zo zorg je ervoor dat het geheel mooi in balans blijft. Witte accenten in je interieur maken het helemaal af en staan prachtig in combinatie met hout. Hierdoor wordt het niet te donker en blijft de ruimte licht en fris.

Opbergen

De opbergkasten van Livingfurn zijn erg fraai door het gebruik van hout en staal. Ben je op zoek naar een exemplaar met deuren of juist een open variant? Het is belangrijk om na te gaan wat voor spullen je in de kast kwijt wil. Zijn het vooral accessoires, zoals vazen en kaarshouders, dan is een open of halfopen opbergkast een goede keus. Zo geef je jouw mooiste spullen een plek in het zicht. Een kast met deuren is geschikt als de rest van de ruimte al vrij druk is. Zo houd je evenwicht en rust in jouw interieur.

Ga jij voor een Livingfurn opbergkast of een Livingfurn eettafel? Deze en nog veel meer andere meubels vind je bij Sohome!