Lentekriebels

Maart, de maand dat het voorjaar weer begint. De maand dat we de warme plaids en dienbladen vol kaarsen inruilen voor wat meer luchtige materialen en frisse kleuren. Pastel, rotan en eikenhout ga je terugzien in het interieur. Maar ook iets hardere kleuren mogen zeker! Denk aan okergeel en blauw. Durf te combineren, zelfs met verschillende houtsoorten.

Sien
Edwin
Kian

Daarnaast halen we de zachtheid naar binnen door gebruik te maken van ronde vormen. Neem bijvoorbeeld een ronde eetkamertafel of vloerkleed. Helemaal volgens de laatste interieurtrends van 2021. Zorg dat je het begin van de lente zelfs binnen kunt proeven. Cluster een aantal groene planten in vrolijke potten en zet een prachtig, kleurrijk veldboeket op tafel. Daar krijgen wij nou echt lentekriebels van!

Durf te mixen

Durf anders te zijn en te mixen. De kleur van het jaar, Brave Ground, combineert bijvoorbeeld erg fijn met roze- en roodtinten. Door gebruik te maken van verfijnde kleuren, ronde vormen in combinatie met lichte houtsoorten zorg je voor een serene sfeer. Deze romantische vibe mag afgewisseld worden met stoere elementen. Kies bijvoorbeeld voor hanglampen van rotan of bamboe en werk met verschillende formaten. Daarnaast mag er gespeeld worden met kleurrijke elementen zoals een pastel roze, velvet fauteuil of een hoekbank in een gave gouden stof. Haal de lente in huis!

Kolten
Rumer
Ekaterina

Lente in accessoires

Het is nu echt tijd om de wollen kussens van de bank te halen. De winterse accessoires maken plaats voor fleurige items welke gezien mogen worden. Speel met verschillende materialen zoals gekleurd glas, eikenhout en wit marmer. Combineer vazen met elkaar of kies juist voor een grote eyecatcher.

Opbergen

Het voorjaar brengt een gevoel van sereniteit met zich mee. Rust, ruimte en eenvoud zijn basiselementen voor een fijne plek om thuis te komen. Alle prullaria lekker achter de kastdeuren.

Gelukkig zijn opbergkasten er in allerlei verschillende maten, materialen en zelf indelingen. Zo heb je bijvoorbeeld vitrinekasten waarvan de bovenkant open is en de onderkant dicht. Zo kun je alsnog je spulletjes kwijt en de mooiste items bovenin showen. Ideaal!

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop de mooiste items van deze lente