Kave Home Vloerlampen

Zet jouw interieur in de spotlight met een stijlvolle vloerlamp van het merk Kave Home. Maak jouw keuze uit verschillende stijlen.

Meest bekeken

28 artikel(en)

Je hebt alle 28 artikelen gezien
Meest bekeken

28 artikel(en)

Je hebt alle 28 artikelen gezien
?>

Een onmisbaar item voor in huis

Ga voor sfeer en licht in huis met de vloerlampen van Kave Home. De collectie bestaat uit strakke vormen en eenvoudige designs. Perfect voor een Scandinavisch interieur. Je ziet veel houten poten voorbijkomen, maar staal ontbreekt ook niet in de collectie. Waar de laatste jaren zichtbare lichtbronnen steeds populairder zijn geworden zie je bij de vloerlampen van Kave Home nog veel lampenkappen. Gelukkig maar, want lampenkappen zijn terug van weggeweest.

Kies jouw favoriet

Als het aan komt op kleur vind je vooral zwart, wit of neutrale beigetinten. Ook gouden accenten of natuurlijke materialen zoals jute, rotan en marmer zijn een stijlvolle toevoeging aan de collectie Kave Home vloerlampen. Heb je weinig ruimte? Kies dan een vloerlamp met een smal onderstel die je gemakkelijk in de hoek of naast een meubel kunt plaatsen. Heb je wat meer ruimte en mag de lamp ook wel opvallen? Dan is een driepoot misschien wel iets voor jou. Plaats de vloerlamp naast een fauteuil en je hebt direct een sfeervolle leeshoek.

De juiste sfeer

Bij het uitzoeken van de juiste verlichting is het ook belangrijk om rekening te houden met de lichtintensiteit. Moet de lamp de ruimte echt goed kunnen verlichten of gaat het vooral om sfeer? Als je aan een vloerlamp denkt denk je waarschijnlijk direct aan de woonkamer, maar dit is niet de enige ruimte waar je een vloerlamp kunt plaatsen. In de slaapkamer zou dit type lamp ook niet misstaan.

Mix & Match

Kave Home biedt niet alleen trendy vloerlampen, maar in de ruime collectie vind je ook mooie tafellampen en hanglampen. Zo kun je gemakkelijk een lichtplan opstellen waarbij de verlichting goed op elkaar aansluit en past binnen de woonstijl die jij wil uitstralen.