Light & Living Tafellampen

Zet jouw woonruimte in de spotlights met een prachtige tafellamp van Light & Living. In de collectie is voor elk interieur een prachtexemplaar te vinden.

Plaats de lamp op een verrassende plek in je woning en geniet niet alleen van de fijne verlichting, maar ook van de trendy look. Shop hieronder jouw favoriete Light & Living tafellamp.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 249

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 249 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 249

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 249 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Prachtige verlichting

Een tafellamp plaats je vaak, zoals de naam al doet vermoeden, op een tafel. Dit kan op je eettafel zijn, op een bijzettafel of op je bureau. Maar ook op andere plekken staat een tafellamp prachtig. Wat denk je bijvoorbeeld van een plek naast de televisie op je TV-meubel, op je dressoir of op je nachtkastje zodat je ’s avonds voor het slapen gaan nog een boek kunt lezen. In de collectie van Light & Living vind je de meest prachtige tafellampen, waarmee je jouw interieur echt laat stralen. Het fijne is dat je voor elke woonstijl wel een goede lamp kan vinden bij dit Nederlandse merk. Zo kun je kiezen voor een tafellamp op voet met een industriële uitstraling of juist voor een lamp die wat meer out of the box is, bijvoorbeeld in de vorm van een dier. Natuurlijk kun je de verschillende lampen ook goed met elkaar combineren. Bekijk zeker ook eens de vloerlampen en hanglampen van Light & Living.

Fijne sfeer met een Light & Living tafellamp

Bij het kiezen van een tafellamp is het handig om goed te kijken naar de te verlichten ruimte. Een tafellamp is relatief klein en zal dus ook niet zoveel licht geven. Ben je op zoek naar een lamp die maar een beetje licht moet geven, kijk dan eens naar de tafellampen van Light & Living met een kap. Door de lampenkap schijnt het licht vooral naar boven en beneden en krijg je meteen een fijne sfeer in je woonruimte. Heb je net wat meer licht nodig, bijvoorbeeld op je bureau of de eettafel, kies dan voor een lamp zonder of met een glazen kap. Sommige lampen hebben een dimfunctie, waardoor je alsnog de sterkte van het licht kunt aanpassen naar het moment.

Bij online woonwinkel Sohome vind je een ruime en gevarieerde collectie tafellampen van Light & Living, waarmee je jouw huis in een handomdraai in de spotlights zet.