Filters
Sorteren
Industriële tafellampen Filters instellen
Prijs
  1. 25
    tot
    160
Materiaal
  1. Metaal / staal 19
  2. Glas 2

Industriële tafellampen

Houd je van een stoere tafellamp in jouw interieur? Ga dan voor een industriële tafellamp en shop deze online bij Sohome.

Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je industriële tafellamp gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

21 artikel(en)

Je hebt alle 21 artikelen gezien
Meest bekeken

21 artikel(en)

Je hebt alle 21 artikelen gezien

Kies voor het stoere uiterlijk van een industriële tafellamp

Industriële lampen kwamen oorspronkelijk uit oude ateliers, scholen of fabrieken. Ze waren heel gewild en vooral stijlvol, en zijn dat nog steeds. Huidige designers zijn dan ook nieuwe lampen gaan ontwerpen op basis van oude modellen. De lampenkappen zijn klokvormig, het onderstel in hout of metaal. Maar niet alleen oude modellen uit de industrie zijn de inspiratie van designers.

Ze creëren ook nieuwe ontwerpen en laten hun inspiratie de vrije loop. Van bepaalde modellen kun je je niet voorstellen dat die ooit in een atelier zouden gestaan hebben. Toch passen ze uitstekend in een industrieel pand. Belangrijk bij je keuze is dat je trouw bent aan de stijl, de vormen, de kleuren en de materialen. Wij helpen jou bij de keuze van je industriële tafellamp met een paar tips.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een industriële tafellampen?

Je industriële tafellamp als deel van het geheel

Als je voor je tafellamp industrieel als stijl kiest, dan kies je ook voor je andere verlichting deze stijl. Kijk eens of er binnen hetzelfde merk van jouw tafellamp ook industriële wand-, hang- of vloerlampen bestaan. Of probeer verschillende merken zo goed mogelijk met elkaar te combineren. Verder moeten je tafellampen in industriële stijl ook aansluiten bij de rest van je interieur.

Bij veel hout (je vloeren en meubelen bijvoorbeeld), kies je voor een industriële tafellamp met hout. Bij metalen ramen kies je voor metalen industriële verlichting. Bij messing deurbeslag hoort een messing tafellamp. Combineer je tafellamp ook met een industriële spiegel, een industriële kapstok of zelfs een klok in industriële stijl. De uiteindelijke bedoeling is dat je een mooi stijlvol geheel over heel je woning krijgt.

De meeste van onze tafellampen zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je in plaats van een industriële tafellamp op zoek naar een landelijke tafellamp of een design tafellamp? Deze en nog vele andere soorten tafellampen bestel je bij Sohome.