Filters
Sorteren
Lichtbronnen Filters instellen
Kleur
 1. GoudGoud7
 2. TransparantTransparant4
 3. GrijsGrijs4
 4. ZwartZwart1
Prijs
 1. 7
  tot
  40
Merk
 1. Calex 2
 2. LifestyleFurn 10

Lichtbronnen

De juiste lichtbron is essentieel voor het creëren van sfeer. Combineer ze met een mooie hang-, tafel of vloerlamp en je hebt binnen een handomdraai een eyecatcher in huis staan.

Bij Sohome vind je verschillende vormen lichtbronnen. Zo is er voor elke lamp een geschikt exemplaar. Bekijk ons assortiment en kies de lichtbron naar keuze.

Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien

Vormen lichtbronnen

Welke lichtbron je ook kiest, bij Sohome kun je zeker zijn van mooie lichtbronnen die in elke lamp tot hun recht komen. Belangrijk is om te kijken naar de diameter van de lichtbron en of deze in de lamp past. Ook is het handig om te kijken naar het type fitting en de vorm van de lichtbron. Zo zijn er peer-, bol- en buisvormige lichtbronnen. Of je nu kiest voor een hanglamp, een vloerlamp of een wandlamp, een goede lichtbron is essentieel. Zonder een passende lichtbron valt de lamp in het niet.

Soorten lichtbronnen

Bij Sohome vind je verschillende lichtbronnen. Zo zijn er kooldraadlampen, dit zijn moderne LED-lichtbronnen die een helder licht geven. De gloeidraad in een kooldraadlamp geeft een mooi speels effect en zorgt voor veel sfeer. Ook is er de spiraallamp. Deze rustieke LED-lichtbron geeft een mooie gloed en is een echte sfeermaker.

Dimbaar

De meeste lichtbronnen zijn dimbaar. In combinatie met een dimmer kun je het licht geleidelijk dimmen. Op die manier heb je altijd licht dat bij het moment past. Bij een intiem etentje wil je immers minder fel licht dan bij het lezen van een boek. De mooiste lichtbronnen bestel je bij Sohome. De meeste lichtbronnen zijn uit voorraad leverbaar.