Filters
Sorteren
Kave Home Lampenkappen Filters instellen
Kleur
  1. ZwartZwart7
  2. WitWit5
  3. BruinBruin2
  4. BeigeBeige2
  5. RoodRood1
Prijs
  1. 33
    tot
    276

Kave Home Lampenkappen

In de collectie lampenkappen van Kave Home vind je een aantal prachtige exemplaren. Je ziet veel natuurlijke materialen en speelse werkjes voor een sfeervol geheel.

Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien
Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien
?>

On trend: de lampenkap

Lampenkappen zijn hot! We hebben ze de laatste jaren misschien wat minder gezien, maar ze zijn zeker niet vergeten. In de collectie van Kave Home zien we ze gelukkig weer genoeg. Vooral de lampenkappen met een natuurlijke uitstraling zijn populair. Neutrale, aarde tinten en jute of rotan zien we veel. De lampenkappen van jute en rotan hebben vaak een open gewerkt patroon waardoor het licht op een speelse manier verspreid wordt door de ruimte.

Maak er een geheel van

Je kunt lampenkappen voor verschillende type lampen gebruiken. Bij Kave Home zie je lampenkappen terugkomen bij hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Als je van eenheid houdt kun je voor elke lamp dezelfde lampenkap kiezen. Maar je zou ook voor een variatie kunnen gaan in lampenkappen zolang de stijl, het materiaal en de kleur met elkaar matcht.

Kave Home in huis is altijd een goed idee

De lampenkappen van Kave Home zijn een goed voorbeeld voor het trendy Spaanse woonmerk. Het merk straalt veel persoonlijkheid en karakter uit en geeft jouw interieur een warm, sfeervol en gezellig uiterlijk. Bij Kave Home vind je naast verlichting ook zitmeubelen, tafels, kasten en accessoires. Neem een kijkje tussen het uitgebreide assortiment en kies jouw favoriete items uit. Kave Home meubels shoppen doe je eenvoudig bij Sohome!