Filters
Sorteren
Lampenkappen Filters instellen

Lampenkappen

Met een lampenkap geef je een persoonlijke twist aan jouw lamp. Een stijlvolle lampenkap brengt sfeer in huis en zorgt voor de juiste ambiance.

Bij Sohome vind je een prachtige collectie aan lampenkappen. Voor elke lamp vind je wel een geschikt exemplaar om jouw woning mee op te fleuren.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 38

Je hebt 36 van de 38 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 38

Je hebt 36 van de 38 artikelen gezien

Stijlvol verlichten

Een lampenkap is de kers op de taart voor de verlichting in jouw huis. Als je van luxe houdt dan is een lampenkap een stijlvolle keus. Het brengt sfeer in huis doordat je de lichtbron niet kunt zien. Als je voor een lampenkap kiest met een opengewerkt patroon erin zal het licht helemaal sfeervol worden in huis. Daar krijg je mooie lichtpatronen van op de muur en het plafond.

Maak er een geheel van

Een lampenkap kun je gebruiken voor verschillende soorten verlichting. Bijvoorbeeld voor een tafellamp, een vloerlamp of voor een hanglamp. Als je van continuïteit en rust houdt kun je alle verlichting op elkaar afstemmen door voor dezelfde lampenkap te kiezen, maar in verschillende maten.

Functioneel of sfeervol

Plaats een tafellamp met trendy lampenkap op jouw dressoir om zo een fijne en gezellige hoek te creëren. Denk bij het plaatsen van verlichting en het type verlichting goed na of het een lamp voor de sfeer is of voor functionele verlichting. Let hierbij ook goed op of een lampenkap licht doorlatend is of niet.

Lampenkappen bij Sohome

De lampenkappen bij online woonwinkel Sohome komen in verschillende stijlen, vormen en materialen. Je vindt hier lampenkappen met een natuurlijk materiaal van jute of juist met een luxe velvetstof. Voor elk type interieur is er wel keus.