LABEL51 Lampen

Laat je inspireren door de lampen van LABEL51. De hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen van LABEL51 zijn er als antiek, mat en vintage.

LABEL51 biedt lampen met glamour, in zwart & wit of sprookjesachtige verlichting.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 78

Je hebt 36 van de 78 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 78

Je hebt 36 van de 78 artikelen gezien

Je interieur in de spotlight

Je interieur komt pas echt tot leven met licht. Met zorgvuldig uitgezochte lampen zet je blikvangers in de spotlight en zorg je dat elke ruimte de juist sfeer heeft. Van verlichting in de slaapkamer tot functionele verlichting boven de tafel of in de keuken: Sohome heeft voor elk interieur een mooie lamp.

Lampen voor het hele huis

Om te zorgen dat de kamers van je huis perfect verlicht zijn kan je het beste per ruimte een lichtplan maken. Hierin beslis je welke plekken verlicht moeten worden en wat voor soort lampen je wil plaatsen. Ga je voor bijvoorbeeld voor hanglampen, tafellampen of vloerlampen? Merken als LifestyleFurn en Light & Living bieden een enorm gevarieerd aanbod van tafellampen in diverse materialen en stijlen. Als je liever voor hanglampen gaat kan je terecht bij de collecties van Kave Home en Urban Interiors. Vloerlampen zijn vaak wat groter en kunnen een echte blikvanger zijn. Mooi in een ruime woonkamer of slaapkamer. Houd wel rekening met de beschikbare ruimte en de vormgeving van je lamp. Kies je voor robuust of is een lichter frame juist beter op zijn plaats?

Welke lamp kies jij?

Als je hebt bepaald waar je de lampen wil hebben wordt het tijd om een model te kiezen. Materiaal speelt vaak een grote rol bij de uitstraling van een lamp en het kan leuk zijn om hiermee te spelen. Combineer bijvoorbeeld natuurlijke materialen met industrieel metaal, of ga juist voor een moderne look met een of meerdere kunststof lampen. Het kan leuk zijn om verschillende stijlen te combineren, maar maak het niet te druk. Zo zorg je voor een gebalanceerd geheel en haal je het beste uit jouw interieur.