Light & Living Hanglampen

Hang een prachtige Light & Living hanglamp boven jouw eettafel en geniet van sfeervolle avonden. Ben je een fan van goudkleurige lampen of juist van zwarte exemplaren? Voor elke woonstijl is er wel een hanglamp te vinden.

Bekijk hieronder de gehele collectie hanglampen van Light & Living en zet binnenkort al jouw woonruimte in de spotlights.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 187

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 187 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 187

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 187 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een hanglamp in elke ruimte

Hanglampen zie je in de meeste gevallen boven de eettafel. Op deze plek zorgen ze voor sfeervol licht boven de tafel tijdens gezellige avonden. Maar ook op andere momenten biedt een hanglamp de juiste verlichting, bijvoorbeeld als je ’s avonds nog even moet doorwerken aan je eettafel. De meeste hanglampen zijn dimbaar, waardoor je voor elk moment het geschikte licht hebt. Niet alleen boven je eettafel staat een hanglamp mooi. Ook in je slaapkamer, de kinderkamer, de hal en je woonkamer is een hangende lamp prachtig. 

Zoveel keuzes

In de collectie van Light & Living vind je hanglampen in allerlei maten en kleuren. Zo heb je onder andere de keuze uit zwarte hanglampen en bronzen hanglampen. En ga je voor een metalen hanglamp voor een stoere look of voor een meer natuurlijke look met een rotan hanglamp? Daarnaast heb je ook nog eens de keus tussen een enkele hanglamp of een exemplaar met meerdere lampen. Die paar lampen hangen naast elkaar, boven elkaar of getrapt. Bij het merk Light & Living is er, zoals je wel leest, genoeg te kiezen. Alle hanglampen in de collectie van Light & Living hebben een snoerlengte van 120cm en zijn in lengte verstelbaar. Echter wordt verlengen boven de 120cm niet aangeraden.

Sfeervolle verlichting

Voordat je overgaat tot aankoop is het handig om te bedenken waar je de hanglamp hangt en of deze in hoogte verstelbaar moet zijn. Zo voorkom je dat de lamp net wat te hoog hangt, waardoor je te weinig licht hebt bij je eettafel of bank. Voor welke Light & Living hanglamp je ook gaat, je bent zeker van een fijne sfeer in huis. Verlichting in je huis bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in huis. Stel je maar eens voor dat er in je woning alleen maar hele felle verlichting brandt of juist geen verlichting aanwezig is. Dat is meteen een stuk minder gezellig. Met Light & Living hanglampen ben je in ieder geval verzekerd van sfeer in je huis.

Bekijk de hele collectie hanglampen van Light & Living bij online woonwinkel Sohome, kies jouw favoriete exemplaar en shine a light in je woning.