By-Boo Hanglamp

Creëer een fijne sfeer in je eethoek met een By-Boo hanglamp. Een hanglamp hangt in de meeste woningen boven de eettafel, maar er zijn ook andere plekken waar zo een lamp perfect hangt.

Bekijk hieronder de prachtige hanglampen van By-Boo en maak je keuze.

Meest bekeken

25 artikel(en)

Je hebt alle 25 artikelen gezien
Meest bekeken

25 artikel(en)

Je hebt alle 25 artikelen gezien

Stijlvol verlicht

Zoals je al kon lezen zijn er meerdere plekken in je woning waar een hanglamp goed tot zijn recht komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy hanglamp in je slaapkamer, kinderkamer of in de hal. Zo stap je elke dag je huis binnen in een goed verlichte en stijlvolle ruimte. Verlichting is erg belangrijk: het zorgt voor een fijne sfeer in je huis. Het is handig om van tevoren te bepalen waar je de lichtpunten in huis plaatst. Je kunt heel grondig te werk gaan met een zogenoemd lichtplan of bedenk voordat je een By-Boo hanglamp shopt waar je deze wil hangen. Of je nu op zoek bent naar een lamp voor boven je eettafel of voor in de slaapkamer: voor elke ruime is er een perfecte lamp. Bepaal voor welke stijl je gaat en shop bij Sohome je favoriete exemplaar.

Een sfeervolle hanglamp

De stijl en uitstraling van de lamp moet passen bij de sfeer van de ruimte. In de collectie van By-Boo vind je stijlvolle maar stoere hanglampen met een trendy touch. Ze hangen prachtig boven een ronde eettafel, maar ook boven een tafel met een andere vorm blad valt de hanglamp prachtig op. Naast de hanglamp is het goed om te bedenken wat voor lichtbron je erin doet. De hanglampen worden namelijk geleverd zonder lichtbron. Ga je voor een warm licht of liever voor wat koeler? Vooral boven de eettafel is het handig als je het licht kunt dimmen. Zo heb je voor elk moment perfect licht: bij een intiem diner zacht, warm licht en als je wat wil lezen of aan het werk bent aan je eettafel juist wat fellere verlichting.

Bekijk de By-Boo hanglampen collectie bij Sohome. Bij de online woonwinkel vind je allerlei hanglampen die in elke woonstijl tot zijn recht komen. Maak snel je keuze, shop jouw favoriet en verlicht je woning met een stijlvolle hanglamp.