Filters
Sorteren
LABEL51 Filters instellen
Categorie
  1. Verlichting 1
  2. Accessoires 1
Kleur
  1. ZwartZwart1
  2. GroenGroen1
Prijs
  1. 45
    tot
    56

LABEL51

LABEL51 heeft een eigenwijze kijk op de woonwensen van vandaag en dat zie je terug in de collectie. Het assortiment bestaat uit meubels, woonaccessoires en verlichting. De musthaves van nu zijn te vinden in de collectie van dit merk.

De items zijn authentiek en eigentijds en hebben een eigen herkenbare stijl. Zo creëer je jouw eigen, persoonlijke interieur waar je heerlijk in kunt relaxen en genieten.

Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien
Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien

Breed assortiment bij LABEL51

Het aanbod bij LABEL51 is bijzonder breed. Dit Nederlandse bedrijf beschikt over meubels voor verschillende soorten interieur. Van solide eettafels tot moderne en vintage eetkamerstoelen. Ook op het gebied van kasten, decoratie en musthaves heeft LABEL 51 een gevarieerd aanbod in huis. Denk hierbij aan handige keukenaccessoires, opbergdozen, manden en bijvoorbeeld wandplanken.

Door deze grote hoeveel fraaie meubels wordt het inrichten van een kamer nog leuker, want je komt hierdoor vaak op nieuwe ideeën. De meubels van LABEL 51 hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn authentiek, eigentijds en modern.

Meubels meten

Of je nu meubels koopt van LABEL51 of een ander merk, bij de aanschaf van grotere meubels is het altijd handig om op te meten hoe groot de kast of tafel zou moeten zijn. Hou deze gegevens bij de hand als je de verschillende producten van LABEL51 aanklikt en bekijkt. Denk daarbij ook aan de hoogte van eetkamerstoelen ten opzichte van de eettafel.

Wil je hanglampen aanschaffen, controleer dan of het technisch mogelijk is de lamp precies boven een tafel op te hangen. Bij de aanschaf van lampen is het handig om voldoende led- of gloeilampen in huis te hebben, zodat je ze ook meteen in gebruik kunt nemen. Met een goede voorbereiding bespaar je eventuele ergernissen achteraf.

Combineer met LABEL51

LABEL51 beschikt over complete meubelseries met eigen namen, maar je kunt bij Sohome.nl ook je eigen serie samenstellen en bepaalde meubels van LABEL 51 met andere merken combineren. Op die manier creëer je een heel eigen, persoonlijk interieur.

Dat is het grote voordeel als je verschillende topmerken uit de meubelwereld bij elkaar hebt. Op hun eigen, unieke manier dragen ze allemaal een steentje bij om aan de decoratieve wensen van de verschillende woningen en huizen te voldoen.

Bekijk ook eens de Label51 salontafel, Label 51 lampen of Label 51 poef.