KlantenserviceHeb je een vraag voor ons?

Onze concept store in Barneveld is gesloten. Bestel online en we bezorgen het veilig bij je thuis. Vragen? Onze klantenservice zit voor je klaar.

Hoe lang heb ik garantie?

Sohome biedt als erkende CBW-winkel standaard twee jaar volledige productgarantie op elke aankoop.

2 jaar CBW-garantie

Sohome is een CBW-erkende winkel. Dit betekent veilig kopen voor onze klanten. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen; als er iets misgaat, blijft je aanschaf gewoon beschermd. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan je aankoop bij Sohome, dan is het fijn om te weten dat je als consument aanspraak kunt maken op je rechten.

Productgarantie

CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment. De garantie is standaard 2 jaar. Dat betekent dat je, in het geval van een geldige garantieclaim, gedurende 2 jaar na aankoop de volledige kosten vergoed krijgt voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten.

De datum van aanschaf is dus van belang voor je garantie. De productgarantie wordt door Sohome uitgevoerd. In sommige gevallen kan de fabrikant zelf uitkomst brengen. Zo kun je altijd rekenen op een nette afhandeling van kwesties rondom garantie.

Onpartijdige Klachtafhandeling

Nieuwe aankopen doen voor je woning is een belangrijke en vaak kostbare zaak. Dan mag je wel een goede service verwachten. Ontstaat er toch een probleem waar je met onze klantenservice niet uitkomt? Dan heb je het recht om de Geschillencommissie Wonen in te schakelen. Sohome kan zelf ook deze commissie benaderen, met jouw toestemming. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als voor Sohome: beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden.

De CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) garandeert vervolgens dat wij als CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomen. Bij Sohome ben je dus altijd verzekerd van een veilige aankoop!

Algemene voorwaarden CBW

Download hier de CBW algemene voorwaarden

contact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact uscontact us

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze klantenservice helpt je graag verder.
Van maandag - vrijdag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00

Contact opnemen