Filters
Sorteren
Kinderstoelen Filters instellen
Kleur
  1. WitWit7
  2. BlauwBlauw1
  3. BeigeBeige1
Prijs
  1. 33
    tot
    300

Kinderstoelen

Kinderstoelen zijn een must have voor aan de speeltafel in de kinderkamer, woonkamer of speelkamer. Ook een kinderstoel voor aan de eettafel is onmisbaar. Naast mooi en stijlvol moet de kinderstoel vooral comfortabel zijn en bijdragen aan de zithouding van jouw kindje.

Bij Sohome bieden wij de leukste kinderstoelen aan voor jouw kindje.

Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien
Meest bekeken

15 artikel(en)

Je hebt alle 15 artikelen gezien
?>

Langere tijd plezier

Ben je opzoek naar een kinderstoel die een langere tijd meegaat? Ga dan voor een kinderstoel die in hoogte verstelbaar is. Deze stoel groeit dus mee met jouw kindje en zorgt voor een fijne en comfortabele plek. Omdat de stoel een langere periode mee zal gaan is het dus een duurzame aankoop.

Ideale kinderstoel tijdens het eten

Zoek je een kinderstoel voor aan de eettafel? Zorg dan voor een kinderstoel met een tafeltje of dienblad. Zo kan jouw kindje lekker eten en als er geknoeid wordt is dit makkelijk af te nemen. Of kies voor een kinderstoel zonder dienblad en koop deze los. Op die manier kan de stoel ook gebruikt worden wanneer er niet gegeten wordt.

De juiste zithouding

Het is belangrijk dat jouw kindje rechtop de stoel kan zitten waarbij de benen in een hoek van ongeveer 90 graden staan. Het is dus van belang dat de stoel niet te groot of te klein is. Daarnaast moet de kinderstoel goed aansluiten bij de (speel)tafel.