Filters
Sorteren
Opbergkasten Filters instellen
Kleur
  1. WitWit6
  2. BlauwBlauw1
  3. GrijsGrijs1
Prijs
  1. 80
    tot
    386
Merk
  1. Artistiq Living 2
  2. Kave Home 5

Opbergkasten

Eén ding is zeker; als je kinderen hebt, is extra opbergruimte altijd welkom. Opbergkasten komen daarom ook altijd van pas. Wil je alle rommel uit het zicht en wegstoppen in een opbergkast? Kies dan voor een ladekast of een kast met deuren. Of kies jij toch liever voor een open opbergkast waar je de leukste boeken, accessoires of knutselwerkjes uit kan stallen? Bekijk de collectie!

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
?>

Deurtjes, lades of open opbergkast?

Een opbergkast met lades of deurtjes is enorm handig voor alle spulletjes van jouw kindje die je liever uit het zicht wil hebben. Hier berg je makkelijk spelletjes, speelgoed of verzorgingsproducten in op. Open opbergkasten zijn ideaal om de favoriete (voor)leesboeken, leuke foto’s of de mooiste knutselwerken in neer te zetten. Dit creëert een gezellige en huiselijke sfeer. Op de open legplanken kun je ook nog gebruikmaken van manden. Zo staan de spulletjes niet in het zicht, maar houd je alsnog een open concept.

Beschikbare ruimte

Bedenk van te voren goed wat de beschikbare ruimte is voor jouw opbergkast. Is de ruimte wat beperkter? Ga dan eerder voor een lage ladekast of open opbergkast voor een optisch ruimtelijker effect. Is er genoeg ruimte beschikbaar? Durf dan te gaan voor een grote opbergkast en maak hier een statement piece van voor in de kamer.

Multifunctioneel gebruik

Een opbergkast in de kinderkamer kan multifunctioneel gebruikt worden. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg ruimte in de kledingkast? Maak dan van een ladekast een tweede kledingkast. Maak bijvoorbeeld gebruik van een sokkenlade of een ondergoedlade. Of wordt de badkamer wel erg vol met alle verzorgingsproducten? Gebruik de opbergkast dan voor verschillende verzorgingsproducten, zoals zalfjes of extra badschuim.