Filters
Sorteren
Nachtkastjes Filters instellen
Kleur
  1. GrijsGrijs1
  2. WitWit1
  3. HoutHout1
Prijs
  1. 169
    tot
    230
Merk
  1. Artistiq Living 2
  2. Kave Home 1

Nachtkastjes

Een nachtkastje is ideaal voor in de kinderkamer. Op die manier kunnen ze ‘s avonds en ’s nachts zelf het lampje aan en uit doen of nog even een stukje lezen voor het slapen gaan. Het is een handige plek om belangrijke spulletjes neer te leggen en het kan dienen als een extra opbergruimte.

Bij Sohome shop je de leukste nachtkastjes voor jouw kind!

Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien
Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien

Binnen handbereik

Een nachtkastje is ideaal om spulletjes zoals, een klok, een boek, een leeslampje of een glaasje water, binnen handbereik te hebben. Zo hoeft jouw kind het bed niet uit om deze dingen te pakken. Daarnaast dient een nachtkastje ook als handige opbergplek. Bijvoorbeeld voor (voor)leesboeken, tissues of een knuffeltje. Maar ook verzorgingsproducten of sieraden in een handig bakje kun je hier makkelijk in kwijt.

Niet perse behoefte aan nog meer opbergruimte? Dan kan een nachttafeltje of bijzettafeltje ook goed dienen als een nachtkastje. Of kies voor een stijlvol nachtkastje met één lade.

Welke kleur of stijl

Een nachtkastje moet stijlvol en knus zijn, iets waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt bij een nachtkastje. Wil je graag dat het nachtkastje een lange tijd mee gaat? Ga dan voor een tijdloze optie en kies voor een neutraal nachtkastje in een witte kleur. Heb je liever iets opvallends? Kies dan voor een opvallend nachtkastje in een zwarte of donkergrijze kleur.