Filters
Sorteren
Kledingkasten Filters instellen
Kleur
  1. WitWit2
  2. ZwartZwart1
Prijs
  1. 165
    tot
    790
Merk
  1. Artistiq Living 2
  2. Kave Home 1
  3. WOOOD 1

Kledingkasten

De kledingkast is vaak het grootste meubel in de kinderkamer. Daarom is het belangrijk dat de kast naast praktisch en functioneel, ook een mooie uitstraling heeft. Ga je voor een grote 3-deurs kast of kies je voor een kleinere 2-deurs kast? Bij Sohome hebben we hoe dan ook wat jij zoekt. Dus shop snel verder!

Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien
Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien

Kledingkast voor de babykamer

Ben je opzoek naar een kledingkast voor de babykamer? Houd dan rekening met het feit dat babykleding nog klein is en je de eerste jaren waarschijnlijk weinig kleding op gaat hangen. Kies daarom eerder voor een kledingkast met vooral veel legplanken of kledinglades in plaats van een ware kledingkast met een groot hanggedeelte.

2-deurs of 3-deurs?

Kies je voor een 2-deurs of 3-deurs kledingkast? Is de kinderkamer niet heel ruim? Dan is een 2-deurs kledingkast groot genoeg. Deze kledingkast heeft genoeg ruimte voor de kinderkleding, beddengoed en andere spulletjes. Wil je kledingkast gebruiken om nog meer spullen in op te bergen en is de ruimte groot genoeg? Kies dan voor een 3-deurs kledingkast.

Ondernemend kind

Is jouw kind al iets ouder en wil hij of zij graag zelf dingen doen? Kinderkledingkasten zijn vaak aangepast om het zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Vaak wordt er rekening gehouden met de lengte en de vaardigheden van een kind. Op deze manier kan jouw kind jou helpen en zelf ook dingen ondernemen.

Een kledingkast hoeft niet alleen gebruik te worden voor kleding. Zo kan het ook gebruikt worden als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld school- of sportspullen.