Filters
Sorteren
Kave Home Kinderkasten Filters instellen
Kleur
  1. WitWit4
  2. BlauwBlauw1
  3. RozeRoze1
  4. HoutHout1
  5. Naturel1
Prijs
  1. 62
    tot
    583

Kave Home Kinderkasten

Ook in een kinderkamer mag een kast niet ontbreken. Of het nou voor kleding, speelgoed of boeken is, een kast van Kave Home is een leuke toevoeging. Ga je voor een neutrale commode van hout of voor een speelse boekenkast in de vorm van een huis?

Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien

Wat voor soort kast zoek je?

Kinderkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Wat voor kast heb je precies nodig? Zoek je bijvoorbeeld een handige opbergkast voor in de speelkamer of zoek je een kledingkast voor de slaapkamer. Een kast is vaak een van de grootste meubels in een ruimte. Zorg er daarom voor dat je van tevoren goed meet wat de beschikbare ruimte is. Is de ruimte wat aan de krappe kant? Kies dan eerder voor een lage ladekast op pootjes zodat het ruimtelijker oogt.

Functionaliteit

Je wil natuurlijk graag dat de kast bij het geheel past, maar naast het uiterlijk van de kast is het ook belangrijk om te kijken naar de functionaliteit. Bedenk bijvoorbeeld of je een kast wil met of zonder deurtjes. Heb je graag alle rommel uit het zicht? Zoek dan een kast met deurtjes of lades. Wil je de mooiste knuffels, knutselwerken of boekjes een plekje geven? Ga dan voor een open kast, zodat je deze spulletjes uit kan stallen.

Duurzame aankoop

Wil je voorkomen dat je elk jaar een nieuwe kast moet kopen? Kies dan voor een grote kledingkast waar je na de babykleding ook de peuter- en kleuterkleding kwijt kan. Ga voor een kast met een tijdloos ontwerp die je niet snel zat wordt. Of neem een kleur die goed te combineren is met andere kleuren; zoals wit, hout of grijs.