Filters
Sorteren
Commodes Filters instellen
Kleur
 1. GrijsGrijs4
 2. ZwartZwart2
 3. WitWit2
Prijs
 1. 65
  tot
  610
Merk
 1. Artistiq Living 1
 2. Kave Home 2
 3. WOOOD 4

Commodes

Een commode kan niet ontbreken in de babykamer. Het ideale meubel om jouw baby op een makkelijke en veilige manier te verschonen en aan te kleden. Daarnaast is het een handige ladekast om te gebruiken als extra opbergruimte voor alle babyspulletjes.

De eerste jaren zal de commode veel gebruikt worden dus het is verstandig om een veilige en goede commode aan te schaffen.

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Comfortabele commode

Een commode moet stijlvol, praktisch, maar bovenal comfortabel voor je kindje zijn. De eerste aantal jaren zal je veel van de commode gebruikmaken en zal je kleintje er dus ook veel tijd op doorbrengen. Zorg er daarom voor dat de commode comfortabel is. Dat betekent ook dat jij er veel tijd zal doorbrengen om jouw kindje te verschonen en aan te kleden. Kies daarom voor een commode die goed past bij jouw lengte, zodat het ook voor jou comfortabel werkt. Bij Sohome bieden wij commodes van verschillende merken zoals Bopita, Kave Home en Tower Living.

Commode barrier

Vind je het onhandig om je kindje te verschonen terwijl hij of zij over de breedte van de commode ligt? Kies dan voor een handige commode barrier die ervoor zorgt dat jij nog makkelijker jouw kindje kan verschonen. Op deze manier ligt jouw kindje met de beentjes jouw kant op en heb je ernaast meer ruimte voor het plaatsen van andere spulletjes.

Opbergruimte

Een commode kan dus ook goed dienen als een extra opbergplek. De meeste commodes hebben meerdere lades waar veel plek is voor bijvoorbeeld luiers, zalfjes of doekjes. Mis je toch nog extra opbergruimte? Kies dan voor handige wandplanken boven de commode voor wat extra spulletjes. Let wel op dat je geen dingen boven het hoofd van jouw kindje hangt, veiligheid voorop!