Filters
Sorteren
Kinderkasten Filters instellen
Kleur
 1. WitWit10
 2. GrijsGrijs5
 3. ZwartZwart3
 4. BlauwBlauw1
Prijs
 1. 65
  tot
  790
Merk
 1. Artistiq Living 5
 2. Kave Home 8
 3. WOOOD 5

Kinderkasten

Opbergruimte is iets wat je nooit genoeg kan hebben. Kinderkasten zijn de ideale plek om de spullen van jouw kindje in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kledingkast voor alle kleren van jouw kind of ga voor een handig nachtkastje naast het bed.

Bij Sohome vind je een stijlvolle collectie aan kinderkasten in jouw stijl!

Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien
Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien

Wat voor soort kast zoek je?

Kinderkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Wat voor kast heb je precies nodig? Zoek je bijvoorbeeld een handige opbergkast voor in de speelkamer of zoek je een kledingkast voor de slaapkamer. Een kast is vaak een van de grootste meubels in een ruimte. Zorg er daarom voor dat je van tevoren goed meet wat de beschikbare ruimte is. Is de ruimte wat aan de krappe kant? Kies dan eerder voor een lage ladekast op pootjes zodat het ruimtelijker oogt.

Functionaliteit

Je wil natuurlijk graag dat de kast bij het geheel past, maar naast het uiterlijk van de kast is het ook belangrijk om te kijken naar de functionaliteit. Bedenk bijvoorbeeld of je een kast wil met of zonder deurtjes. Heb je graag alle rommel uit het zicht? Zoek dan een kast met deurtjes of lades. Wil je de mooiste knuffels, knutselwerken of boekjes een plekje geven? Ga dan voor een open kast, zodat je deze spulletjes uit kan stallen.

Duurzame aankoop

Wil je voorkomen dat je elk jaar een nieuwe kast moet kopen? Kies dan voor een grote kledingkast waar je na de babykleding ook de peuter- en kleuterkleding kwijt kan. Ga voor een kast met een tijdloos ontwerp die je niet snel zat wordt. Of neem een kleur die goed te combineren is met andere kleuren; zoals wit, hout of grijs.