Filters
Sorteren
Kave Home Kinderkameraccessoires Filters instellen
Prijs
  1. 10
    tot
    110
Merk
  1. Bopita 1
  2. Kave Home 37

Kave Home Kinderkameraccessoires

Fleur de kinderkamer op met gezellige accessoires van het Spaanse woonmerk Kave Home. Je vindt hier handige plankjes voor aan de muur, sfeervolle ronde vloerkleden en schattige kussentjes om de kinderkamer helemaal mee af te maken.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 37

Je hebt 36 van de 37 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 37

Je hebt 36 van de 37 artikelen gezien

Genoeg keuze voor een gezellige kamer

De juiste accessoires maken de kamer. Bij Kave Home kun je vast en zeker de accessoires vinden waar je naar op zoek bent. Van wanddecoratie tot vloerkleden en van manden tot kussens. Er staan genoeg leuke dingen tussen.

Ga los met accessoires

De kinderkamer is misschien wel de gezelligste en fijnste kamer van het huis. Hier kun je dan ook helemaal losgaan met accessoires. Bij Kave Home zit je dan aan het goede adres. De accessoires die je in deze collectie vindt hebben een gezellige, maar toch vrij rustige en neutrale uitstraling. Hierdoor krijgt de kamer een extra touch, maar wordt het geen rommeltje en overprikkelde kamer.

Ga voor een rustige basis

Een handige tip is om voor genoeg opbergplek te zorgen. Bijvoorbeeld een boekenrekje waar je de kinderboeken in kwijt kunt, een mand voor de knuffels en een opbergkist voor speelgoed. Zo heb je alle spullen toch geordend en is de kamer ook makkelijker netjes te houden. Ga voor een gezellige tipitent, een zacht vloerkleed op de grond en een paar kussens erbij zodat jouw kids heerlijk uren kunnen spelen in hun eigen kamer. Zo heb jij ook eindelijk wat rust. Twee vliegen in een klap!