Filters
Sorteren
Kinderbureaus Filters instellen
Kleur
  1. ZwartZwart2
  2. WitWit2
  3. BeigeBeige2
  4. GrijsGrijs1
Prijs
  1. 94
    tot
    330

Kinderbureaus

Een aparte plek om te leren, werken of te gamen is onmisbaar in de kamer van jouw kind. Zo kunnen ze er de hele dag zitten om te blokken voor een tentamen, hun huiswerk te maken of te knutselen.

De kinderbureaus bij Sohome zijn naast functioneel ook heel stijlvol. Dus kijk snel verder!

Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien
Meest bekeken

9 artikel(en)

Je hebt alle 9 artikelen gezien

Waarom een bureau

Het is belangrijk voor jouw kind om een aparte plek te hebben om te lezen, tekenen of studeren. Door hier een aparte plek voor te hebben zal de productiviteit stijgen en kan jouw kind zich beter concentreren. Kleed het bureau gezellig en knus aan, zodat jouw kind er graag zit.

Let daarnaast ook op een goede kinderstoel. De stoel comfortabel zijn en bijdragen aan een correcte zithouding van jouw kind. Vooral als hij of zij uren moet studeren of een langere tijd zit te gamen.

Opbergruimte

Mist er wat opbergruimte in de kamer? Kies dan voor een bureau met een ladeblok of een grote bureaulade. Op deze manier kan jouw kind alle schoolspullen kwijt. Je creëert ook makkelijk extra opbergruimte door een ladekastje onder het bureau te plaatsen.

Is er al genoeg opbergruimte aanwezig in de kamer? Ga dan voor een stijlvol bureau met een groot tafelblad en geen of weinig lades. Koop een kinderbureau niet te klein, maar zorg voor een bureau met voldoende werkoppervlak. Zo heeft jouw kind genoeg ruimte om al zijn of haar spullen kwijt te kunnen.