Stapelbedden

Een stapelbed is ideaal voor twee kinderen op een slaapkamer. Het is functioneel en geeft een speels effect aan de kinderkamer.

Slaapt je kind alleen? Gebruik dan een van de twee bedden als chillplek! Komt er iemand logeren? Tover deze zitplek dan om tot een extra bed!

Er zijn geen producten gevonden.

Veilig stapelen

Niet alleen bij een hoogslaper is veiligheid van essentieel belang. Ook bij een stapelbed is het belangrijk dat deze stevig in elkaar zit. Let erop dat er voldoende ruimte naast het bed is om je kind zonder risico’s uit bed te laten stappen. Daarnaast moet er minimaal 50 centimeter vrij zijn boven het bed om je kind vrij te laten bewegen.

Welk matras?

Sohome heeft een ruim aanbod matrassen voor kinderbedden. Er is een ding waar rekening mee gehouden moet worden bij een stapelbed. Namelijk de dikte van het matras in het bovenbed. Wanneer deze te dik is, kan het ten koste gaan van de uitvalbeschermer en dat is niet de bedoeling.

Stapelbed combineren

Een stapelbed is gemakkelijk te combineren met de rest van de kindercollectie. Heb je nog niet voldoende opbergruimte? Kijk dan eens naar het ruime aanbod kinderkasten. Tot slot, maak de kinderkamer af met de mooiste kinderaccessoires. Hierdoor wordt de kinderkamer een plek waar jouw kind zich thuis voelt.