Filters
Sorteren
Ledikanten Filters instellen
Prijs
  1. 245
    tot
    700

Ledikanten

Als je baby uit de wieg groeit, is het tijd voor een ledikant! Wist je dat dit het meest veilige babybed is? Sohome biedt een ruime collectie met de beste kwaliteit.

Kies een ledikant dat past bij je babykamer en maak hem compleet met bijpassende meubels uit de collectie.

Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien
Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien

Ledikant kopen?

Een ledikantje is een erg populair bed. De standaard ledikant maat is 60 x 120 cm, maar bij Sohome hebben we ook ledikantjes die een slagje groter zijn, namelijk 70 x 140 cm. Beweegt je baby veel? Dan is een maatje groter de perfecte oplossing. Dit maakt het mogelijk dat je langer plezier hebt van het bedje en dus ook kiest voor een duurzamere oplossing.

Wat is belangrijk bij het kopen van een ledikant?

Babybedjes zijn er in verschillende soorten en maten. Bij een ledikantje is het van belang dat de bedbodem verstelbaar is. De meesten babybedjes uit onze collectie zijn verstelbaar in hoogte, zodra de baby zichzelf kan optrekken kun je de bodem verlagen voor extra veiligheid.

Soorten ledikantjes

Wij bieden een ruime collectie met verschillende soorten ledikanten van verschillende merken zoals Bopita en Kave Home. Ronde spijlen en afgeronde hoeken of toch liever platte spijlen? Door onze eigentijdse collectie hebben wij voor ieder kind een bed dat past. De bedjes worden geleverd exclusief matras.