Filters
Sorteren
Hoogslapers Filters instellen
Prijs
  1. 569
    tot
    1140

Hoogslapers

Voor kinderen is een hoogslaper natuurlijk helemaal te gek! Heb je een kleine kinderkamer, dan is een hoogslaper de perfecte oplossing. Het bespaart plek op de grond, die gebruikt kan worden als speel- of werkplek. Welk kind wil dat nou niet?

Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien
Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien

Waar moet je op letten bij een hoogslaper?

Een hoogslaper is natuurlijk geweldig, maar het kent ook zo zijn risico's. Daarom is het ook van groot belang dat de hoogslaper stevig is. De hoogslapers van Sohome hebben een vaste uitvalbescherming om de veiligheid van jouw kind voorop te stellen. Daarnaast mag je kind niet jonger zijn dan zes jaar voordat het in een hoogslaper gaat slapen.

Voordelen van een hoogslaper

Een hoogslaper heeft eindeloos voordelen. Het creëert een speels effect aan de kinderkamer en het bespaart ruimte op de grond. Deze ruimte kan benut worden om te spelen. Heeft je kind veel speelgoed? Kies dan voor een kast om het in op te bergen. Daarnaast kan er ook een werkplek gecreëerd worden door er een bureau onder te plaatsen.

Ruimte van de kamer

Is de kinderkamer hoog genoeg? Als je een hoogslaper aanschaft, is het van essentieel belang dat je de hoogte goed hebt opgemeten. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om de positie van de trap te wijzigen. Let daarom ook goed op of je kind voldoende ruimte heeft om van zijn of haar bedje af te klimmen. Kortom, meet alles nog even extra goed na voordat je een hoogslaper bestelt.