Filters
Sorteren
Bedlades Filters instellen
Kleur
  1. WitWit3
  2. ZwartZwart1
Prijs
  1. 64
    tot
    300
Merk
  1. Artistiq Living 3
  2. WOOOD 1

Bedlades

Bedlades voor onder je bed zijn ideaal voor extra opbergruimte of als extra bed. Al onze bedlades worden geleverd inclusief lattenbodems.

Ben je op zoek naar een bedlade? Bekijk dan snel onze collectie.

Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien
Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien

Kleur en materialen

De bedlades van Bopita zijn gemaakt van MDF, hierdoor hebben de lades een zeer hoge slijtvastheid. De bedlades zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Hierdoor kunnen de lades eindeloos gecombineerd worden met de rest van de kindercollectie.

Opbergruimte

Een bedlade is ideaal voor extra opbergmogelijkheden onder het bed. Door deze ruime lades is het gemakkelijk om speelgoed of andere spullen in op te bergen. Heeft jouw kind graag vriendjes over de vloer? Dan is het ook mogelijk om een extra matras te plaatsen in deze ruime bedlade.

Stijl

De bedlades hebben een basic uitstraling en passen bij bijna bij elk bed uit onze kindercollectie. Alle bedlades zijn inclusief lattenbodem, maar zonder matras. Heb je toch een nieuw matras nodig, bekijk dan hier de collectie. Daarnaast beschikken een aantal bedlades over wieltjes, waardoor deze nog makkelijker zijn uit te schuiven.