Filters
Sorteren
Kinderbedden Filters instellen
Kleur
  1. WitWit12
  2. ZwartZwart3
  3. GroenGroen1
  4. GeelGeel1
Prijs
  1. 55
    tot
    1140

Kinderbedden

Een bed in de kinderkamer kan natuurlijk niet ontbreken. De plek waar naast slapen ook wordt gespeeld, gestoeid en geknuffeld. Daarom is het belangrijk dat je een stevig bed kiest die er tegelijkertijd ook stijlvol uitziet.

Bij Sohome vind je de leukste kinderbedden in verschillende stijlen.

Meest bekeken

19 artikel(en)

Je hebt alle 19 artikelen gezien
Meest bekeken

19 artikel(en)

Je hebt alle 19 artikelen gezien

Alle ruimte benutten

Heb je net iets meer opbergruimte nodig of zijn er vaak logees over de vloer? Kies dan voor een bed met een grote opberglade voor alle spulletjes of een extra matras. Als de kamer iets minder ruim is, kan er gekozen worden voor een (half)hoogslaper. Op deze manier creëer je nog meer bergruimte onder het bed en benut je de ruimte optimaal.

Voor de lange termijn

Koop je graag meubels die een langere tijd meegaan? Kies dan voor een doorgroeibed. Een doorgroeibed is een bed die met je kind meegroeit. Het bed is om te bouwen van ledikant naar kinder- of tienerbed. Dit is dus een duurzame aankoop die lang mee zal gaan.

Wanneer er op de lange termijn nog een kinderwens is, is het handiger om te kiezen voor een standaard ledikant van 120x60 cm. Een kind gaat namelijk vaak na twee à drie jaar van een babybed naar een peuterbed. Zo kan het broertje of zusje de (doorgroei)ledikant overnemen. Wanneer de oudste een nieuw ‘volwassen’ bed krijgt van 200x90cm, zal de jongste het peuterbed weer overnemen.