Boxen

Een babybox is ideaal wanneer je je handen even vrij wil hebben. Jouw kindje kan even slapen en jij kan ondertussen eten koken of wat voor jezelf doen terwijl je de kleine gewoon nog in het zicht hebt.

Wanneer jouw kindje iets groter is kan de box ook dienen als een leuke plek om te spelen. Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling en beweging van jouw kindje.

Er zijn geen producten gevonden.

Functioneel en praktisch

Een babybox die in hoogte te verstellen is, is ideaal. Wanneer je kindje nog klein is, kun je de box op de hoogste stand zetten. Op die manier kun je er makkelijker bij. Wanneer je kindje kan gaan staan, is het verstandig en veilig om de box op de laagste stand te zetten. Op die manier kan jouw kind er niet uitklimmen.

Zo’n babybox neemt natuurlijk veel ruimte in beslag. Is de ruimte waar de babybox staat niet heel ruim? Ga dan voor een inklapbare box of kies voor een box met wieltjes eronder. Deze wieltjes kun je overigens bij bijna elke box er zelf ook onder plaatsen. Op deze manier is de box makkelijk te verplaatsen.

Verschillende soorten boxen

Er is keuze uit heel veel verschillende soorten en stijlen boxen. Wil je net even iets anders? Denk dan eens na over een ronde babybox. Of vind je het handig om wat meer opbergruimte te hebben? Kies dan voor een babybox met een ruime lade waar je veel spullen in kwijt kan.

Box accessoires

Om de box zo comfortabel mogelijk te maken, plaats je een goed boxkleed in de box. Op deze manier kan jouw kindje comfortabel liggen en lekker slapen. Daarnaast zijn knuffels leuk, maar zorg ervoor dat er niet te veel knuffels in liggen voor de veiligheid van jouw kindje. Wanneer jouw kindje groot genoeg is om te gaan staan, is het van belang dat bijvoorbeeld een (muziek)mobiel hoog genoeg hangt zodat je kindje hier niet bij kan.