Filters
Sorteren

Kids

De kamer van je kind is niet alleen om te slapen, maar ook om te spelen, leren en stoeien. Het is een plek waar jouw kind zich prettig voelt en zich lekker in terug kan trekken. Maar kindermeubels zijn niet alleen nodig in de kinderkamer, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer of de speelkamer.

Bij Sohome vind je de mooiste kindermeubels in de stijl die jij en je kind leuk vinden. Denk aan een stoere en avontuurlijke look of ga voor een rustige en charmante uitstraling.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 93

Je hebt 36 van de 93 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 93

Je hebt 36 van de 93 artikelen gezien
?>

Waar moet je op letten?

Er zijn enorm veel kindermeubels, maar wat heb je nu echt nodig? Bedenk goed wat jij en je kind nodig hebben, zodat je gericht kan zoeken. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een grote kast met veel opbergruimte voor in de speelkamer of zoek je een mooie box voor in de woonkamer?

Heeft jouw kind veel speelgoed? Kies dan voor een speelgoedkist of een kast om al het speelgoed in op te bergen. Een boekenkast kan handig zijn voor alle leesboeken. Zo hou je de kamer opgeruimd, overzichtelijk en heb je alles bij de hand.

Daarnaast is het handig om te weten welke stijl je het mooist vindt. Ga je voor een neutrale en rustige uitstraling? Kijk dan vooral naar meubels in een witte of natuurlijke kleur. Kies je liever voor een uitgesproken en stoere look? Zoek dan naar meubels in een donkere of juist felle kleur. Wanneer je weet naar welke stijl je op zoek bent, wordt de zoektocht nog makkelijker.

Moet er geleerd worden?

Is jouw kind al iets ouder en moet er geleerd worden? Kies dan voor een mooi en functioneel bureau. Ga voor een bureau waarop alle schoolspullen passen of kies voor een bureau met een handige bureaulade waar je spullen in kwijt kan. Naast een leuk bureau is een stoel ook van belang. Zorg ervoor dat de stoel niet alleen stijlvol is, maar vooral ook een goede zithouding stimuleert.

Maak de kamer af

Jouw kind moet zich goed voelen in de slaap-, speel- of woonkamer. Zorg dat de ruimte een gezellig en uitnodigend gevoel geeft door gebruik te maken van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan leuke posters, knuffels of een zacht vloerkleed. Ruimte over in de kinderkamer of woonkamer? Denk dan eens aan een kleine tafel met bijpassende stoeltjes. Dit is de perfecte plek voor jouw kind om te knutselen, leren of spelen.