Kick Collection

Met de meubels van dit lifestyle merk uit Nederland kun je voor een fijn prijsje je huis origineel en modern inrichten.

Kun je niet direct iets vinden? Houd de collectie in de gaten, want Kick is elk seizoen druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe, hippe producten.

Er zijn geen producten gevonden.

Betaalbaar Design

In de collectie van dit Nederlandse merk kun je alles vinden voor je woon- en eetkamer. Ga voor een moderne eettafel met een set unieke eetkamerstoelen of ga voor een praktische kast voor in de woonkamer. Wat je ook zoekt, bij Kick zal je snel slagen voor een leuke prijs! Door direct in contact te staan met de fabrikant wil Kick er voor zorgen dat nieuw, eigentijds design voor iedereen bereikbaar is.

Innovatieve ontwerpen

Naast een fijne prijs, zien de items er ook nog eens kick-ass uit, allemaal volgens de laatste trends. Voor de collecties worden pure materialen en de nieuwste stoffen gebruikt. Zo kun je uiteraard stoelen shoppen in de populaire velvet en bouclé stof, tafels met een tafelblad in een visgraatmotief of met een stoer zwart metalen onderstel.

Breng Kick bij je thuis

Bij Sohome vind je de gehele Kick-collectie, snel geleverd en op een moment dat het jou uitkomt. Ga op zoek naar jouw favoriet, combineer verschillende items en voor je het weet staat Kick bij je thuis.