Kave Home

Het Spaanse woonmerk Kave Home ademt een en al persoonlijkheid en karakter. Het geeft jouw woonruimte meteen een andere look en feel. Voor iedere woonstijl is bij Kave Home wel een passend item te vinden dat de show zal stelen in huis.

Niet alleen meubels maar ook woonaccessoires zijn volop te bewonderen in de collectie. Alles om van je woning echt jouw plek te maken. Neem snel een kijkje tussen het ruime assortiment en raak geïnspireerd.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 1377

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 1377 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 1377

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 1377 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kave Home is een van de meest vooraanstaande merken voor interieur van het moment. Voor zowat elke mogelijke woonstijl zijn er heel wat mogelijkheden - van zitmeubilair tot decoratie en salontafels. Sohome.nl biedt een uitgebreid assortiment aan stoelen, verlichting, decoratie en nog veel meer van Kave Home, zodat je precies de basis voor je inrichting kan kiezen die je wil hebben.

De mooiste woonkamer, dankzij Kave Home

Kave Home pakt uit met een breed gamma aan woonkamer meubilair voor elke stijl. Een salontafel uit glas met een metalen basis en een prachtige dubbele slaapbank met een gezellige stoffen afwerking zijn daar twee goede voorbeelden van. Ook tal van opvallende design tafels en kussens behoren tot het gamma.

Verlichting, zoals tafellampen, zijn er ook meer dan genoeg. Eenvoudige staande lampen met een textielen lampenkap met een unieke industriële look, het is nog maar een voorbeeld. Daartegenover staan dan weer de landelijke Kave Home hanglampen met een rieten afwerking voor een extra gezellige uitstraling. Werk je woonkamer af met één van de vele bijzettafels en bijpassende stoelen - die vaak een combinatie zijn van natuurlijke materialen als hout en metaal - en de look en feel van de ruimte worden nog beter.

Decoratie is troef bij Kave Home

Het merk heeft echter ook heel wat in petto als het gaat om decoratie. Spiegels in alle mogelijke vormen formaten en stijlen zijn een mogelijkheid, waaronder ronde modellen met een gelaagde metalen rand en klassieke spiegels die met hout en kurk zijn afgewerkt. Leuke kussentjes in een industriële stijl met opschrift en unieke Kave Home eetkamerstoelen die een vintage indruk geven zijn dan weer de kers op de taart bij de inrichting van je woning!